Bloggbävningen FRAnk

by Doktor Spinn on September 17, 2021 · 1 comment

Bloggbävningen FRAnk: svd Staffan Danielsson Rickard Falkvinge rick falkvinge oscar swartz fra debatt christian engström bloggbävning Anna Troberg

Image via Wikipedia

Rasmus Fleisher, bloggaren bakom Copyriot och tillika en av Piratbyråns grundare, har idag en debattartikel om FRA i SvD. Träffande nog beskriver han de sociala mediernas inverkan på debatten som en bloggbävning, för övrigt ett skönt nyord som jag har stött på några gånger nu. Och naturkatastrofer ska ju ha namn numera, så varför inte kalla denna FRAnk?

Fleisher har hur som helst många viktiga poänger, kanske främst denna:

“Styrkan i FRA-motståndet är just kombinationen av idealism och materialism, eller om man så vill juridik och teknik. Fram växer en ny förståelse av nätets politik.”

Detta förklarar varför argumenten från teknikkunnige Oscar Swartz och juridikkunnige Mark Klamberg tillsammans skapar en så stark plattform!

Läs mer: En lektion i nätpolitik | Kulturnyheter | SvD.

Läs mer om integritet på nätet, upphovsrätt, fildelning och piratfrågor genom att klicka dig vidare från bloggväggen nedan!

Bloggväggen är norpad från Falkvinge: Disruptive, Urban Cat, Mary X Jensen, Staffan Danielsson, Rose-Mari Södergren, Christian Engström, Opassande, Anna Troberg, Jan Lindgren, Jens O., Rick Falkvinge, Opassande, Jan Lindgren, Rick Falkvinge, Opassande, Jan Lindgren, Andra Sidan, Sidvind, Opassande, Staffan Danielsson, Rick Falkvinge, Christopher Kullenberg, Rejås Blog, Jan Lindgren, Opassande, Jan Lindgren, Piratbyrån, Henrik Alexandersson, Jan Lindgren, Jan Lindgren, Jan Lindgren, Anna Troberg, Christian Engström, Lars Holmqvist, Rick Falkvinge, Jens O., Opassande, Anna Troberg, Rick Falkvinge, Rasmus Fleischer, Urban Cat, Opassande, Rick Falkvinge, Folkpartiet Eslöv, Opassande, Jonatan Kindh, Andra Sidan, Drottningsylt, Annarkia, Illinoise, Beta Alfa, Argast Nu, Angie Roger, Tommy K Johansson, Martin Otyg, Rose-Mari Södergren, Charlotte Wiberg, Satmaran, Dick Bengtson, Insane Clowns, Tommy K Johansson, Nihao Kenny, Mikael Persson, Ung Vänster, Mikael von Knorring, Urban Cat, Anders Widén, Mackan Andersson, Johan Lindahl, Mary X Jensen, Marcin de Kaminski, Urban Cat, Nätkoll.se, Tommy K Johansson, Scaber Nestor, David Wienehall, Christopher Kullenberg, TANGO FÖR ENBENTA, Mattias Swing, Mikael Nilsson, Argast Nu, Wilhelm Svenselius, Peter Soilander, SVT Opinion, Farmor Gun, Mary X Jensen, Daniel Brahneborg, Insane Clowns, Rasmus Fleischer, Mattias, Rick Falkvinge, Daniel Brahneborg, Bitchslap Barbie, Karl Sigfrid, Mikael Persson, Svensson, Mikael von Knorring, Urban Cat, Henrik Alexandersson, Rick Falkvinge, Satmaran, Daniel Scythe, David Wienehall, Mattias Bjärnemalm, Klibbnisse, Christopher Kullenberg, Henrik Alexandersson, Anna Troberg, Svensson, Bitchslap Barbie, Christian Engström, Jinge, Dumheterna, Hans Engnell, Josef, Rasmus Fleischer, Doktor Spinn.

  • http://www.odsvall.se/blog/2008/11/fra-fragan-fortfarande-aktuell/ Jens O. » Blog Archive » FRA frågan fortfarande aktuell

    [...] Fleischer skrev en intressant artikel om FRA-motståndet, i [SvD] den 16 september. Tack till Doktor Spinn (Jerry Silfwers) för [...]

Previous post:

Next post: