Google Friend Connect

I mikropauserna testar jag Google Friend Connect. Synd att inte gränssnittet smälter in bättre, då skulle jag lägga widgeten på förstasidan. Bra beskrivning av vad det är för något hos Next Generation Internet. Häftigt om det blir lättare för alla att utveckla widgets!

(Också lite nyfiken på Facebook-connect, men det får jag kolla upp i helgen.)

Uppdaterat: Bra fördjupning hos Mindpark.

Psst! Jag har några invites till Spotify att dela ut. Jag delar ut en om dagen fram till julafton. Den som först kommenterar dagens första postning får en invite skickad till sig. De enda kraven är en korrekt angiven e-postadress (visas ej) samt en eller två rader om vem du är och om hur du hittade hit. Sedan är det förstås frivilligt, men du får gärna kommentera själva postningen också!

Vad Spotify är?

Läs mer här: Stark uppgång för legal nedladdning, Branschen gillar nätets jukeboxar, Spotifys sajt, Spotify på Wikipedia, Spotify: “Grymt skönt!”Musikindustrin tror på digital framtid, Spotify visar var skåpet ska stå, Svenskar Apples mardröm, Musiktjänsten Spotify lanseras

Andra bloggare om , , .

3 kommentarer to “Google Friend Connect”

 1. Skrymta säger:

  Va?
  Gäller det även den här postningen?

  Jag skulle vilja ha en till min nyblivna tonårsdotter.

 2. Doktor Spinn säger:

  Jepp. Mejla mig hennes adress på jerry punkt silfwer at gmail punkt com, så skickar jag henne en invite i helgen.

 3. Skrymta säger:

  Jerry: Både snabb och snäll. Ska ta reda på vilken e-postadress som gäller just nu och återkommer i frågan.

Kommentera här!