Jakten på den bästa kärleksförklaringen

Deeped kör en alternativ bloggtävling. Den går i korthet ut på att ha en välformulerad läsare som gillar ens blogg så till den milda grad att han eller hon skriver ihop en motivering om varför bloggen är så bra och gör det med sådan ackuratess, att själva motiveringen blir mer medryckande än alla andra fyndiga motiveringar som skickats in.

Om andan skulle falla på, så kan du lämna ett bidrag till tävlingen här. Det ska tydligen vara ett pris till den bästa motiveringen också.

Psst! Det briljanta med en tävling av det här slaget är att tävlingsledaren får en viktig inblick i de engagerade bloggläsarnas huvuden. För vad kännetecknar egentligen en blogg som engagerar? Det är en intressant fråga att få svar på, och jag är säker på att deeped i vanlig god ordning delar med sig av sina insikter när tävlingen är över!

Pingat på intressant.se. Andra bloggare om , , , bloggtävling, , tävling, , .

Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: Facebook Bookmark to: Google Bookmark to: Technorati

1 kommentar to “Jakten på den bästa kärleksförklaringen”

  1. deeped säger:

    Nähä - de insikterna ska jag tjäna pengar på …
    Självklart - det är ju hela idén. Får se vad det blir. Kommit en två bidrag än så länge.

Kommentera här!