Surftips

by Doktor Spinn on July 14, 2021 · 0 comments

Det här är så bra. Soc wbn är att lägga tid på relationsbyggande: RT @DoktorSpinn: Det centrala nervsystemet på webben: http://ff.im/-5cyxr
Tack, Ulrika!

Tre jobb.
Jonas Svedin tipsar vidare om jobb, snyggt.

How TO Influence Me
Praktisk påverkan är ju vad vi PR-människor pysslar med. I dessa tider är det klokt att revidera synen på VAD som påverkar människor. Att vi inte längre kan bygga världsbilder enbart via ombud innebär att vi får bygga dem tillsammans med dem som ska påvekras. Även om det ställer högre krav på win-win och dialog, så är en sådan utveckling en utveckling att välkomna.

Jonas bloggar för att hitta ett jobb - Sundsvall - www.dagbladet.se
Så typiskt av Dagbladet att mena att Jonas “bloggar om sin arbetslöshet” när han de facto “bloggar för att få ett jobb”. Halvtomt eller halvfullt, ey?

10 Key SEO Strategies Every Facebook Page Owner Should Know
Hittade detta via Jardenberg.se och jösses! Det här hade jag inte ens tänkt på. Jag har ju Fan pages för både Doktor Spinn, PR of Sweden och ALFAHANNE.se (för att inte tala om alla klienters Fan pages). Här finns jobb att göra! :)

Ökad försäljning viktigast för marknadscheferna
PR kan och bör vara mycket. Men börja med att se till att det är säljdrivande (vilket kan vara utmaning nog). Varumärkesbyggande och långsiktiga relationer i all ära - hela näringslivet bygger på förmågan att kränga.

Dan.se i SEO-battle med Svd.se
Nikke i högform!

Glada siffror för JKL
JKL går bra. Men när ska branschpressen sluta dra på Göran Persson fejs på varenda JKL-bild?

Skriva för Google
Sjukt bra! Läs, läs, läs - alla PR-konsulter!


(100 post views)

Doktor Spinn

Chief Operating Officer at Whispr Group
I'm a tech geek and digital advisor for several international companies. If you like my blog posts, please share or leave a comment—you'll make my day for sure!

Latest posts by Doktor Spinn (see all)

Post comment as twitter logo facebook logo
Sort: Newest | Oldest

Previous post:

Next post: