Spinns Smurftips

by Doktor Spinn on 2021-09-27 · View Comments

Veckan som gick – vecka 38
Sofia Mirjamsdotter regerar!

Informationsföreningen skriver pr-historia
Coolt.

Nu segmenterar vi marknadsförarna – inte målgrupperna
Extremt utmanande tanke. Men rättvis - och möjlig. Personligen anser jag att alla lagliga verksamheter förtjänar så bra kommunikation de kan få. En analogi med försvarsadvokaternas verklighet rekommenderas! Ett samhälle blir bättre av transparent och kraftfull kommunikation. Men att stanna där blir för enkelt.

I detta tidevarv av individuell transparens blir det svårt för hårdnackade marknadsförare att arbeta för syften de på det personliga planet har svårt att stå för. Därför måste processen bottna i att den enskilde marknadsföraren måste bottna i sin egen moral innan han eller hon tar sig an ett uppdrag.

Den marknadsförare som inte älskar det han eller hon marknadsför kan med gediget hantverk uppnå målen, men får det svårt när han eller hon ställs till svars som individ.

Som tur är, ur en strikt demokratisk synvinkel, så är det ju tur att det precis som Mattias Östmar lyfter fram att det finns en marknadsförare för varje marknadsutmaning.

Homer Simpson Movie: Escalator
Roligt! :)

Responding to negative feedback in social media
Read. Learn. Improve.

TT borde redovisa sina källor
+1!

The Social Network: Ecosystem vs. Egosystem
“Actions speak louder than words and as such, we earn and retain the relationships we deserve.”

Twitter och vänskapen
Relationer är grejen, utbrister jag som PR-kille glatt!

Location based services som eventverktyg
“Att koppla ihop ett fysiskt event med en eller flera sociala kanaler gör att det fysiska eventet får en annan dimension. Fler kan få mer information och möjligheten att få en dialog med de som besöker eventet ökar. Det ger också en möjlighet att låta eventet pågå både före och efter själva det fysiska eventet. Exempel kommer återigen från USA. Basketlaget New York Nets placerade via Gowalla ut virtuella biljetter runt om i New York på sportrelaterade ställen som parker, gym och sportbarer. De virtuella biljetterna kunde sedan bytas mot riktiga matchbiljetter. Gowalla har tydligt utvecklade eventtjänster, men än så länge är företag och föreningar dåliga på att använda dem. Vilket blir det första svenska exemplet? Svenska skidspelen i vinter?”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.