Impulsköp

Det verkar som om jag har impulsköpt ett fritidshus i Norrland, närmare bestämt en rar liten sak hemma på Alnö. Sommarstugan är faluröd med vita knutar och ligger i Hörningsholm alldeles vid öns norra spets. Det är på det hela taget en anspråkslös liten stuga med stor altan, gästhus och

redskapsbod, havsutsikt och båtplats. Och två km från den nya golfbanan som ska byggas.

En smula ovanligt kanske att som 27-åring satsa på lantställe före bostadsrätt? För när jag tänker efter måste jag tillstå att allt gick lite väl snabbt. Och jag har inga möbler att ställa i stugan. Och så undrar jag om jag måste skaffa en gräsklippare nu? Om allt går i lås kan jag börja ta tag i saker redan nä

sta vecka. Det första jag ska göra är att riva en vägg. Sedan har jag lovat att göra pannkakor och blåbärssylt till frukost.

Relaterade postningar

Taggar: , ,

Kommentera gärna!


MediaCreeper