Mr 2.0

Jag har bokat en lunch med duktiga PR-konsulten Olle Ahnve. Via Jaiku. Så att vi kan nörda loss ordentligt om PR och sociala medier. Det tycker jag är coolt. Han verkar dessutom vara en avslappnad kille.

Plus att jag kanske, kanske, kanske har en möjlighet att få in en fot på Disruptive (tack Anders för att du provar att dra i lite trådar!) - håll tummarna för mig!

Andra bloggare om , , , , , .

3 kommentarer to “Mr 2.0”

  1. Olle säger:

    Meh, nu blir jag alldeles varm inombords… :).

  2. Leja säger:

    Ni är ju för roliga! Var hemma hos Jennie igår på en liten textie-träff. Calle: “Vem är den där Jerry Silfwer? Han poppar upp hela tiden på Facebook som ngn jag ska känna” Anna: “Känner du inte Jerry?” Calle: “Nej, men uppenbarligen gör alla andra det. Vad är det för en typ?” Anna: “Han är väl som Olle ungefär… eller ja… de har nog mkt gemensamt i alla fall…de borde träffas…” God luck på er lunch

  3. Doktor Spinn säger:

    *garvar*

Kommentera här!