Incognito

Okej, i morgon blir det att smita in på Disruptive under antagen identitet. Vi får se hur det går.

I kväll har jag annars druckit massor av bjudsprit nere i Frihamnen och dessutom provat Jensen’s Bøfhus för första och sista gången. Bara så att intresseklubben vet, alltså.

Och svar ja, jag är lite dragen just nu.

Andra bloggare om , .

Relaterade postningar

Taggar: , ,

2 kommentarer till “Incognito”

 1. Skrymta (19) says:

  JA!
  Vad är det med Bøfhuset egentligen? Ingår V-Ä-N-T-A-N i deras affärsidé? Går de en kurs i förhalning? Tror de att uppskjutande av handling är service?

  Jag har blivit ditlurad några gånger och det är alltid samma visa (har besökt Bøfhuset på två orter). De gör vad som helst för att du ska få vänta. Först ska du vänta på att placeras vid ett bord. Sedan ska du vänta på att få menyerna. Därefter börjar väntan på att få beställa. Den oerfarne Bøfhus besökaren får ofta ett litet uppmuntrande ord cirka tjugo sekunder efter att menyerna delats ut. Därefter tar det en halv evighet innan du äntligen får beställa. Efter en beställning så får du först vänta på dryck och därefter mat. Här brukar Bøfhuset köra sitt lilla trick igen och smita in och fråga om det smakar gott strax före det att du tagit din första tugga. Därefter väntan, väntan och väntan innan någon kommer och frågar om du vill ha efterrätt. Om du är dum nog att säga ja i det läget så för du: Ja, just det … vänta på att få beställa den. Sedan börjar vänta-visan om igen.

  Den lite mer erfarne Bøfhus-besökaren ser till att få beställa redan i den där lilla luckan direkt efter det att menyerna kommit in och sedan när de smiter förbi för att fråga om det smakade gott så ber du att få betala. Har du då tur så kan du vara ute ur Bøfhuset på mindre än en timme.

  Jag förstår väl att man får vänta på finare restauranger, men Bøfhuset har ju inte riktigt den framtoningen och om jag vill betala för att kanske gå vidare till något ännu finare kulturellt evenemang (till exempel) så kan jag väl få göra det. Till exempel till någon ur personalen som mest står och dräller i väntan på att få fråga någon om maten smakade gott.

 2. Doktor Spinn (174) says:

  http://doktorspinn.jaiku.com/presence/50030754

  Jaiku-kompisarna tyckte rätt samma sak. Men några fans verkade restaurangen ändå ha. och alltid när jag går förbi ser det fullsatt ut. I really don’t get it.

Kommentera gärna!