Bloggtips: Mine goes to eleven

Det här med favoritbloggar fluktuerar ju. Och just reklambloggar brukar inte intressera mig allt för mycket. Men av en händelse har jag just återupptäckt Mine goes to eleven. Den är som en blogg ska vara, tycker jag.

Spaningarna är intelligenta, eftertänksamma och välskrivna, rösten är personlig och fokus ligger på reflektion snarare än blaskig nyhetsåtergivning. Och det som finns att läsa där finns inte att läsa någon annanstans i hela universum. Och så tycker jag att den är snygg; vissa bryr sig inte om sådant - men det gör jag.

Läs gärna den senaste postningen Om stålbad och kreativa språng.

“Problemet är att omställningen tar tid. De flesta av oss kommer att vara födda i en värld och dö i en helt annan.”

Vilken är din favoritblogg just nu?

Psst! Jag har några invites till Spotify att dela ut. Jag delar ut en om dagen fram till julafton. Den som först kommenterar dagens första postning får en invite skickad till sig. De enda kraven är en korrekt angiven e-postadress (visas ej) samt en eller två rader om vem du är och om hur du hittade hit. Sedan är det förstås frivilligt, men du får gärna kommentera själva postningen också!

Vad Spotify är?

Läs mer här: Spotify lever på hajpen, Stark uppgång för legal nedladdning, Branschen gillar nätets jukeboxar, Spotifys sajt, Spotify på Wikipedia, Spotify: “Grymt skönt!”Musikindustrin tror på digital framtid, Spotify visar var skåpet ska stå, Svenskar Apples mardröm, Musiktjänsten Spotify lanseras

Andra bloggare om , bloggosfären, , , , , , .

Taggar: ,

4 kommentarer till “Bloggtips: Mine goes to eleven”

 1. Johanna M. says:

  Okej. Jag nöjer mig inte med att nämna en favoritblogg just nu, det är omöjligt med tanke på hur många bloggar jag läser. Topp tre följer.

  1. Tyskungen (som blivit välförtjänt uppmärksammad på sistone) http://www.tyskungen.se/

  2. Svartblogg http://svartblogg.blogg.se/
  3. Trettioplus http://trettioplus.blogspot.com/

 2. Jonathan Stara says:

  Min favoritblogg är inte en utan möjligheten att blanda och läsa många olika. Om jag bara skulle läsa en blogg skulle det på ett sätt ta bort hela tanken med bloggar. Flertalet åsikter gör det till vad det är.

  Ps. Jag har redan Spotify, men skicka det gärna till min vän Johanna Mattsson. Hon längtar efter att få tag i en invite. Du följer hennes blogg så du hittar henne i din lista.

 3. Tove says:

  Jag hittade hit för att jag är på desperat jakt efter ett spotify-medlemskap, at least I’m being honest right? Då jag är en sann musikälskare så skulle Spotify bli den perfekta julklappen!

 4. Doktor Spinn says:

  @Johanna M: Tack för tips! Och som Mister Stara så fint lägger fram så är självklart en Spotify-invite på väg till dig!

  @Tove: I dag var Johanna först, men håll koll på bloggen i morgon och var först så har du en!

Kommentera gärna!