So pitch me, then

Yeah baby, jag får pressmeddelanden skickade till min privata adress!

Det måste vara min claim for fame, eller hur? Och undrar hur länge jag kommer att tycka att det är roligt? På något sätt är väl detta någon sorts kosmisk balansakt för att kompensera för alla pressmeddelanden som jag har skickat ut under karriären.

Men fortsätt att skicka för tusan, jag är inte svår så. Som Thomas Mattsson på Expressen sa till mig en gång – ”visst är det mycket skräp bland nyhetstipsen, men bättre att vi får göra den nyhetsvärderingen än att någon annan gör den åt oss.”

Så om någon har något spännande att berätta om PR och sociala medier - hit me, and hit me hard at jerry.silfwer[at]gmail.com.

Dagens första postning detta - var först att kommentera och du får en invite till Spotify!

Andra bloggare om , , , , , .

3 kommentarer to “So pitch me, then”

 1. Jeanette säger:

  Ser fram emot initierade funderingar som leder till vettigare pitchningar till bloggare eftersom du nu kommer att bli dränkt i dessa då. Hur fasen gör man utan att bli kölhalad?
  Och trägen vinner…

 2. Doktor Spinn säger:

  En invite kommer din väg!

  … och jag lovar att granska alla pitchar/pressmeddelanden med kritiskt konsultöga!

 3. Doktor Spinn säger:

  Jeanette, en invite kommer snart, har bara inte hunnit logga in och hej och hå ännu!

Kommentera här!