PR is the shit!

Jag har fan världens bästa jobb. Det är kommunikation hela dagarna. Skrivande. Retorik. Tävlingsinstinkt. Medieutveckling. Praktisk påverkan. Jobba sida vid sida med smarta och erfarna människor. Variation. Ännu mera skrivande. Hjälpa människor och företag, få dem att skina, hjälpa dem från att råka illa ut, tvinga dem att ta en förtjänt smäll nu för att slippa ett drev senare.

Om du gillar kommunikation (vem gör inte det?) och funderar över en karriär, då är PR the shit!

Var först att kommentera denna postning så får du en invite till Spotify. Berätta gärna kort om vem du är också.

Andra bloggare om , , , , , karriär, , .

Taggar: , ,

9 kommentarer till “PR is the shit!”

 1. Andreas (3) says:

  Hejsan! Blev väldigt intresserad i spotify programmet och insåg att man var tvungen att ha en invite för att få det att fungera så jag googlade lite och så hamnade jag här :) Andreas heter jag och jag pluggar på chalmers till vardags och tittar mkt film och lyssnar på mängder med musik när jag är ledig så jag tror spotify passar mig alldeles utmärkt :) Ha det fint!

 2. Andreas (3) says:

  hehe oj jag glömde ju kommentera inlägget :P hur kommer man lättast in på PR spåret? verkar väldigt intressant! kanske nått jag skulle tänka mig att syssla med efter plugget! :) Ha det bra igen! ;)

  Mvh,
  Andreas

 3. Jonathan Wadelius (1) says:

  Jag är en musikälskande student som gärna skulle vilja bli inbjuden till spotify. Den här bloggen är en intressant inblick i en helt annan värld än min egen. Bra!

 4. Doktor Spinn (157) says:

  Tack för kommentarer!

  Andreas, jag skickar dig en invite senare i veckan, senast på söndag har du den!

 5. Andreas (3) says:

  Tack så jätte mkt! uppskattar det verkligen!! Ha en fortsatt trevlig vecka!

 6. Tyskungen (7) says:

  Idag reflekterar ja lite över FRA, Ipred osv på min blogg.
  Vore kul att få din kommentar på detta Jerry.

  MVH,

  Klaus

 7. Doktor Spinn (157) says:

  Väl rutet, Klaus!

  Du har mitt medhåll på
  http://www.tyskungen.se/2008/12/min-butik-en-fantastisk-affrsid.aspx.

  Mvh Jerry

 8. [...] kommenterade hos mig för att få lite hjälp att dra i gång debatten och jag svalde betet. Men jag klampade inte bara [...]

 9. [...] måndag är det jobb igen.  Två dagar mellan mig och verkligheten. Missförstå mig inte - I love my job. Men mina förväntningar på 2009 är skyhöga, vilket manar till [...]

Kommentera gärna!