Feng Shit

Jag har precis läst en bok om Feng Shui. Om jag råkar ha skräp i ett hörn av min lägenhet, då kommer jag att drabbas av olycka enligt denna lilla skrift. Olika delar av din bostad representerar olika saker och för mig innebär detta att stöket i städskrubben specifikt hindrar mig från att nå ära och berömmelse. (Goddammit, I knew it!)

Men som tur är kan jag andas djupt, tända lite ljus och gå barfota runt i lägenheten och vifta bort de dåliga energierna. Men först ett härligt lavemang grande förstås… Tydligen ska man inte heller samla på sig en massa böcker. Gissa vilken bok som åker ut först?

Taggar: ,

4 kommentarer to “Feng Shit”

 1. leja säger:

  Bra att du ändrat tillbaka till “klassiska” bloggformatet. Mucho bättro! Ps. förvånansvärt snabbt klassiker skapas år 2008 ;

 2. evelina säger:

  hahaha… tack, då besparade du mig den läsningen!

  kul att det rullar på din blogg igen!!

 3. Doktor Spinn säger:

  leja: I know, det blev fan inte bra. Det var ambitiöst, visst, men det blev inte bra. Länge leve klassikerna, säger jag.

  evelina: Visst vettu, nu börjar det hända grejer igen. Tror nog att jag ska fokusera på skrivandet snarare än kodknackandet…

 4. PaljettenQ säger:

  Jag kan då och då komma på mig själv att slänga trasiga saker och tänka; detta kan inte vara bra karma, eller bra feng shui. Man ska inte ha trasiga saker hemma. Men samtidigt blir jag arg på mig själv eftersom jag tycker att feng shui är mumbojumb.
  Eller om man käkar snabbmakoren en dag så hör man dietister från tv säga; det där är inte bra GI…
  Man indoktrineras i dravel som prackas på en helt enkelt, trots att man inte tror på eländet. Jag är bara så djävulskt lättpåverkad.

  Jag håller med de andra, roligt att du fingrar på tangenterna igen *glad*

Kommentera här!