Brinn Sundsvall, brinn

Har du märkt hur vissa stunder får ett ledmotiv som sedan tycks stanna hos dig för evigt?

I helgen hjälpte jag flickvännen att flytta från Sundsvall. Det kändes som om jag flyttade från staden med henne. Tredje gången gillt, i så fall. Jag har älskat staden, hatat den - och älskat den igen. Men jag har alltid lämnat den bakom mig och varje gång har det känts rätt; jag är hemma i Sundsvall, men jag hör inte hemma där, det har jag aldrig gjort.

Det är vid sådana tillfällen, när E4:ans mörker omsluter den hyrda bilen, stuvad till bristningsgränsen, som du blir mottaglig för musik som annars bara passerar. Det är vid sådana tillfällen som du instinktivt virder upp volymen redan under de inledande takterna.

Mer musik på Doktor Spinn.

Andra bloggare om kristofer åström, , , , .

Relaterade postningar

Taggar: ,

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType


MediaCreeper
Creeper