En uppenbarelse, John

För ganska exakt tio år sedan, på en sunkig lägenhetsfest i Kvissleby, i ett desperat försök att framstå som en man (pojke snarare) med en egen åsikt, så uttryckte jag klumpigt nog mitt förakt för Depeche Mode. Detta ångrar jag bittert idag.

Så förlåt, Depeche. Förlåt, Dave.

Mer musik på Doktor Spinn.

Andra bloggare om , .

Relaterade postningar

Taggar: , , ,

3 kommentarer till “En uppenbarelse, John”

  1. Linda (4) says:

    Been there! Jag har också haft ett flera år långt hat mot Depeche… Men så landade “I just can´t get enough” i mitt hjärta, sent en natt på ett dansgolv… och sedan den natten har jag nytt tålamod med dem, jag har också fått be om ursäkt.

  2. Doktor Spinn (336) says:

    Ibland får man krypa till korset. Det gör jag ofta. Jag gillade till exempel inte kent från början och nu senast var det faktiskt Lykke Li som fick mig att ändra uppfattning.

  3. Florida (1) says:

    Det är åtminstone en tröst att ni båda har kommit till rätta med ert misstag.

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType


MediaCreeper
Creeper