Mer länkkärlek!

Doktor Spinn bockar och bugar, Advertisinguru länkar! Ser ut att vara en relevant blogg, så jag ska självklart länka tillbaka!

Och jag tackar för tipset om Morris Packers charmanta föredrag om framtidens mobilanvändande. Någon som vet vad han använder för presentationsprogram?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , inlänk, länkkärlek, , , .

Relaterade postningar

Taggar: , , ,

6 kommentarer till “Mer länkkärlek!”

 1. Fredrik Wackå (1) says:

  Rätt säker på att presentationsprogrammet är en webbapplikation som finns på Prezi.com.

  Kanonbra för icke-linjära presentationer och uppfattas nog som rätt coolt än så länge. Men det tar ett tag att greppa hur man bygger en presentation, måste jag säga. Har testat ett par gånger men hittills inte haft tillräckligt tålamod.

 2. Urban Johansson (4) says:

  Jag kan inte annat än tacka själv!

  Programmet som Morris Packer använder heter Prezi. Det är en onlinetjänst som fortfarande ligger på Beta stadiet. Jag har som bäst själv gjort min första presentation med det idag. Ovant gränssnitt men man vänjer sig fort och börjar förundras över hur fantastiskt det faktiskt är.

  Det här är “the next big thing”.

  http://prezi.com/

 3. Doktor Spinn (174) says:

  Har varit inne och klickat - är det demo ni har testat`Eller vad kostar det på ett ungefär? Jag är supersugen på att testa!

 4. Urban Johansson (4) says:

  Jag anmälde mig och fick en Invite lite mindre än en vecka senare. Testa!

 5. Stefan Ronge (1) says:

  Har prövat Prezi ett par månader. Bra för kortare presentationer. När du däremot sitter med 100 slides börjar det blir svettigt. Främst bra överblickbarhet som saknas. Men det är en rätt ofärdig beta och ungrarna som ligger bakom tjänsten arbetar hårt på att lägga till funktioner. Finns en Prezi-sida på getsatisfaction och en utvecklingsblogg här: http://blog.prezi.com/

 6. [...] bordet är Morris Packer självsäkert charmant och Paula Marttila förtjusar med oansträngd lätthet. Jag hejar på [...]

Kommentera gärna!