Varmt välkommen!

Kära vänner, detta är vad som händer: Jag håller på och fixar med en ny blogg. Som en del av er vet kraschade layoten på min förra blogg och som några färre av er vet har jag länge varit sugen på att byta adress till en egen domän och lära mig Wordpress. Så välkomna hit! Här finns mycket kvar att göra, så kom gärna med tips, önskemål och kommentarer så blir bloggen säkert bra till slut!

Så, vad är det som kvarstår att göras?

 • En titel-logga, bloggen kan ju inte heta Branford Magazine…
 • Få alla pingningar att fungera
 • Föra över relevanta inlägg från den gamla bloggen (lär ta ett tag, tur att jag har semester två dagar snart)
 • Byta färgschema
 • Ordna specialsidorna - kanske med separata loggor? Det vore ju ascoolt med en anslagstavla för seminarier, workshops och branschrådsmöten med anknytning till PR. Jag vill också ha en listning på de bästa mediebloggarna, PR-medierna och självklart de mest erkända byråerna.
 • Skriva ihop en skön sida om mig själv
 • Ordna så att jag kan ladda upp sköna pdf-artiklar
 • Få ordning på bildhanteringen så att bilderna publiceras med Custom Fields
 • Ordna så att bloggrullen blir respektabel - just nu highlightas bara mediebloggarna
 • Länkar i lötext syns inte! Hur får jag fram dem?
 • Övertyga läsare och inlänkare om att byta till www.doktorspinn.net
 • Få in någon form av Facebook och Twitter-funktionalitet på sidan
 • Få till något så att man på varje inläggssida kan få se inlänkar

Relaterade postningar

Taggar: , , , , , , , , ,

3 kommentarer till “Varmt välkommen!”

 1. [...] Jag har faktiskt reggat http://www.oktorspinn.se och har väl någon sorts diffus ambition om att flytta över hela konkarrongen, men hur bär man sig åt när alltihop ligger på blogg.se? (Uppdaterat: Läs mer om detta här.) [...]

 2. Skrymta (19) says:

  Ja, vad säger man:
  Grattis?
  Kämpa på?
  Världsklass?

  Tjusig ny sida.

  Verkar som du snart kan stryka en punkt på att-göra-listan, jag ändrar prenumerationen hit istället.

 3. Doktor Spinn (337) says:

  Sweet, tack och bock Skrymta!

Kommentera gärna!


MediaCreeper
Creeper