Niclas Strandh på deep.edition frågar:

1. Hur skapade du din blogg titel/namn? Eller om du använder en handle/pseudonym när du kommenterar (som jag gör: deeped) - hur fick du den?

Det där med bloggtiteln är krångligt, jag skapade nonsens.blogg.se 2005 mest bara som ett test, för att se hur det här med bloggandet fungerade. Efter ett tag hade jag påtat på med lite css-mallar och vips blev jag kallad för bloggare med egna besökare och allt.

Jag har faktiskt reggat www.doktorspinn.net och har väl någon sorts diffus ambition om att flytta över hela konkarrongen, men hur bär man sig åt när alltihop ligger på blogg.se? (Uppdaterat: Läs mer om detta här.)

2. Vad är historien bakom namnet/titeln/din handle?

nonsens.blogg.se fungerade varken som handle eller beskrivning av bloggens innehåll (nåja, det kanske kan diskuteras). Men på den sedan länge borglömda communityn nightlife.se hette jag DoktorSpinn, alltså en ordlek av enkelskans spin doctor, och bytte därför till Doktor Spinn.

Vad gäller anonymitet så har jag väl klivit över någon sorts gräns. Jag “ligger ändå ute”, så varför inte gå all in?

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.