Tyskungen tar priset

Klaus-Peter har gjort det igen. Blir det nu jag, mister "upptagen konsult", som får tigga om audiens och fortsatt lunchumgänge med denne storbloggare? Tyskungen kammade nämligen hem Rix FM:s pris till Sveriges bäste bloggare.

Jag la faktiskt min röst på honom, kanske inte bara för att jag känner karln, utan för att jag gillar en kille som inte ger sig, som trots tuffa perioder faktiskt ökar takten, som väljer att våga istället för att ursäkta sig och försvinna in i den kollektiva glömskan.

Sedan är det klart, Tyskungen, för jag skiljer gärna på honom och Klaus-Peter, är en tvättäkta blogghora. En kille som gör en social all-in varje gång, outtröttligt. Som med jämna mellarum gör en lika dramatisk som offentlig exit  - men som hela tiden kommer tillbaka - pånyttfödd.

Så därför bockar och bugar jag - djupt. And tell me; what does a guy have to do to get a lunch date these days?

Andra bloggare om bloggosfären, rix fm, klaus-peter beiersdorf, beiersdorf, tyskungen, sociala medier.

Relaterade postningar

Taggar: ,

1 kommentar till “Tyskungen tar priset”

  1. Tyskungen (7) says:

    Bjud så kommer jag. Som den lilla hora jag är. ;-)

    /Klaus

Kommentera gärna!