ABC i målgruppskännedom (vibrerande kukringar)

by Doktor Spinn on 2021-11-03

För några månader sedan sammanstrålade jag med Thomas och Marcus, ett par gamla vänner på O’Leary’s i Sundsvall. Vi dundrade i oss några öl och ett par snackstallrikar innan vi beslutade oss för att röra oss vidare mot nästa destination, Stadshuset.

Innan avfärd behövde vi uppsöka herrarnas, men toalettkön hade redan hunnit växa sig lång. Marcus, som driver trendiga KWA Moyo Streetwear alldeles intill, drog då med oss in i den kvällsstängda butiken. Överallt i mörkret hängde snowboardkläder, surfshorts och klätterutrustning.

Marcus gav mig då en freebie - en gratissak till minne av mitt besök - som för mig blev ett oemotsägligt bevis på hur kreativitet och målgruppskännedom kan kombineras. Han gav mig en färgglad ask innehållande en vibrerande kukring.

“Den här ger vi till alla våra VIP-kunder,” sa han med motiveringen att deras VIP-kunder gillar att knulla och att prova nya saker. “Plus, vem fan glömmer butiken som gav dem en vibrerande kukring?”

Andra bloggare om , , , , , marknadsföring.

Liknande postningar:

PR-nyheterna

{ 1 trackback }

Populära PR-postningar | Doktor Spinn
2022-01-07 at 12:12

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Johan 2022-03-06 at 00:07

Måste erkänna att kukringarna fungerade bättre än förväntat! Vi hade tom mer försäljningsmöjligheter eftersom några dudes kom förbi ville köpa nya batterier… =)
Skämt och sido, det tar tid att hitta roliga, billiga och minnesvärda mervärden. Inte minst inom detaljhandeln, eftersom vi har både lite tid och lite cash att vara kreativa för. Iof så är pengabrist en bra katalysator för kreativitet - men fler idéer skulle kunna förverkligas ifall man hade mer leksaker att kreera med.
Vi håller på att jobba fram fler “kukringar” men vi har inte hittat något riktigt bra ännu. Lovar att hålla dig uppdaterad!

Reply   More from author

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType

Previous post: Gibson & Viktor

Next post: Om Obama förlorar, vems är felet?

<img src="http://www.