Victory

by Doktor Spinn on 2022-03-07

Ibland hamnar man i intensiva perioder av arbete och jag har precis kommit ur en sådan. Jag vill inte skryta med att jag jobbar mycket, men jag skryter gärna med att jag älskar det jag gör. Och då blir det lätt mycket emellanåt.

Men vad är då bättre än att efter att ha jobbat hårt få stänga ner Outlook och sitta sent in på fredagsnatten och spela favoritmusiken in på småtimmarna? Tillsammans med en vacker flicka och ett tidigt flyg till Paris?

Inte mycket.

Så jag spelar min musik. Och flirtar med min flicka. Och dricker mitt vin.

Kanske det är olämpligt på något sätt att blogga efter en flaska vin och en överdos av Nick Cave och Chris Cornell. Men nu gör jag det - och kanske plockar jag ned detta inlägg imorgon.

Och kanske är det jävligt osvenskt konstaterande, men jag har fan varit riktigt duktig den senaste tiden. Till och med till den grad att min ständiga prestationsångest stillats - åtminstone för stunden.

Eller för att hämta ett macho-citat ur Any Given Sunday:

“I firmly believe that any man’s finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious.
- Vince Lombardi

Liknande postningar:

1 Tweet 3 Other Comments

PR-nyheterna

{ 2 comments… read them below or add one }

2 Olle 2022-04-21 at 16:00

Heej jag heter olle och gillar också att lyssna på musik på kvällen och flirta med tjejorXD

Reply

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType

Previous post: Ny skön inlänk!

Next post: Mer Lisah

<img src="http://www.