Metablogg

Hinner inte riktigt med mig i helgen, men jag har allt en liten to-do-list för bloggen:

 • En del tycker den är skönt avskalad och en del tycker att jag “borde göra något åt den”. Vi får se, design har aldrig varit någon strong suit för mig.
 • Vissa postningar ger min RSS-feed hicka. Feedburner rapporterar tillbaka att det är något fel, men innan jag hinner kolla upp saken är allt bra igen.
 • Varje postning publiceras automatiskt på Twitter - två gånger. Ärligt talat så använder jag så många olika korskopplade API-tjänster att jag inte vet vilka två som publicerar postningarna på Twitter. Men jag ska hitta igen en av dem och ta bort dem.
 • Och då slipper jag förhoppningsvis få två Tweetbacks i mina kommentarer för varje post.
 • Apropå duplicate content: Min Shared Items Post-plugin spottar ur sig två exakt lika postningar varje morgon. Otroligt irriterande. Men Jardenberg hade värre problem, han spottade ur sig 50-talet kopior häromdagen. Jag hoppas att han hittar en lösning som jag sedan kan snylta på.
 • Apropå det: Ska Doktor Spinn förvandlas till en länkdumparblogg nu, ungefär som Beta Alfa? Jag har varit tveksam länge, men antagligen kommer postningsfrekvensen att gå ner under sommaren. Plus, om jag ändå kommenterar i Google Reader i alla fall så… Låt oss se det som ett experiment.
 • Ska försöka smälta ihop hashtaggarna #profsweden, #profswe och #semar med Yahoo Pipes och leda in dem i min sidebar på något smidigt sätt. Kanske koppla ihop det med PR of Sweden-Twiben?
 • Undrar förresten om det skulle kunna gå att koppla ihop medlemskapet på Google Friend Connect här på bloggen med medlemsskapet på PR of Sweden? Hade varit mäktigt!
 • Överhuvudtaget skulle jag vilja rocka till min sidebar. Bättre funktionalitet för Flickr, Delicious och Last.fm. Sedan så skulle jag vilja smälta ihop de olika inlänkningsflödena med ovan nämnda Yahoo Pipes och låta dem bli ett flöde. Undrar om Pipes kan plocka bort duplicate content på något sätt?
 • Sedan skulle jag vilja ha hjälp med innehåll; alla som skulle vilja få in en gästbloggpostning är välkomna att höra av sig eller att skicka en text. Jag är extremt lättpitchad!
 • Pingat på intressant.se. Andra bloggare om , , .

  Relaterade postningar

  Taggar: ,

  2 Tweets

  1 kommentar till “Metablogg”

  Kommentera gärna!

  Additional comments powered by BackType


  MediaCreeper
  Creeper