Blogga effektivare!

by Doktor Spinn on 2021-07-08 · View Comments

Jag har testat Posterous.

Den här lilla gratistjänsten ser ut att kunna spara massor av tid för alla dem som publicerar bild, ljud och text på olika sociala nätverk. Med Posterous kan du publicera via mejl. Ämnesraden blir rubrik och innehållet blir själva postningen.

(Den här bloggpostningen till exempel, skriver jag helt sonika i ett mejl och skickar till Posterous - pang på rödbetan bara! Det fungerar även mot andra plattformar som Facebook,Tumblr, Flickr och Twitter.)

Att komma i gång är kanske inte lika enkelt som det står påförstasidan, men om du är någorlunda aktiv (eller vill vara det!) på den sociala webben kan det vara värt att jobba på med inställningarna. I synnerhet om du bloggar!

För det är nog för själva bloggandet som Posterous fungerar bäst. Jag är själv nyfiken på vad det kommer att innebära för mitt eget bloggande, nu när det blir lika enkelt att publicera som att skicka ett mejl.

Pingat på intressant.se.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://thejennie.se Jennifer

    Coolt o tack för tipset, det här måste jag testa A.S.A.P! (även om jag halvt om halvt utlyst personlig “bloggsemester”…).
    .-= Jennifers senaste postning: Ska man ta bloggsemester? =-.

  • http://danielchow.se/ Daniel Chow

    Kanon bra introduktion till Posterous! :)

    Dom fått en del uppmärksamhet efter att Steve Rubel bestämmde sig för att byta ut sin traditionella blogg mot en Posterous blogg/lifestream.

    Tänkte tipsa om podcasten “IT Conversations - Posting With Posterous” (http://bit.ly/IqsF5) som är en intervju med grundarna som ger bakgrund till hur tjänsten kom till och en del intressanta insikter, kommentaren om förhållandet mellan bloggar och email konton och varför email är det naturliga gränssnittet är klockren. Great listning! :)

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.