GeekGirls, ni regerar!

by Doktor Spinn on 2021-10-04 · View Comments

consumption

Brian Solis visar lite snygg David McCandless-statistik som ju talar sitt eget språk: Det är helt klart tjejerna som regerar på den sociala webben!

Någon som har en teori om vad det beror på?

chicksrule_550

Similar posts:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://ziggamon.wordpress.com/ Sergej Kotliar

    Är väl inte alls konstigt? Kvinnor socialiserar mer rent generellt än vad män gör. Om vi kollar på urgamla utdöende stereotyper är den kvinnliga syjuntan, medan den manliga är fotbollsmatchen. Kvinnorna pratar om allt möjligt medan de syr, männen pratar som bäst om statistik relaterad till matchen, och gud förbjude att någon skulle dela med sig av känslor eller prata om relationer. Sociala media jämförs med publika samtal i olika slag i den analoga världen, som mingel, caféfik och dylikt, och även där törs jag gissa att kvinnor är något överrepresenterade.

    Som alltid när man generaliserar kön måste man komma ihåg att skillnaderna inom könen är mkt större än mellan dem, men visst finns det skillnader. Det här är ett av resultaten.

    Det som VERKLIGEN vore intressant vore att mäta aktiviteten, dvs genomsnittliga antalet vänner, genomsnittliga antalet kommunikationer i olika form. Tror kvinnor skulle ha ett rätt stort övertag där med.

  • Roy

    Nyfiken på att höra vad du tycker om reklamfilmerna som tävlar i Folkets Pris.. Vilken film röstar du på? http://www.roygalan.se/folketspris/

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.