Smurftips

by Doktor Spinn on 2021-11-01 · View Comments

Hype Ratio
Intressant om “hype-koefficienten” från Björn Elmberg.

Quiet period, noisy tweet - en balansakt
Intressant case om VD som twittrar mitt under rapportfloden/tyst period. Knepigt läge, men ett dilemma som förstås många företag har att förhålla sig till.

Stjärnkonsulternas marknad? « Pratbloggen
Stjärnkonsult? You just ain't seen nothing yet! Jag är vass på digital PR, kris och issues management, tech/it/telco inom B2B/corp, internkommunikation, PA till viss del och så förstås medierelationer. Men jag har fortfarande en bra bit kvar inom marknads-PR (lifestyle & consumer goods framförallt), events, ungdomskommunikation och kommunikation inom och mot offentlig sektor. Sedan finns det ju alltid hundratals branscher att lära sig. Men om tio år, då jävlar, då hittar ni ingen vassare PR-konsult än Jerry Silfwer! Och om du känner likadant, om du brinner för att bli bäst, se då till att vi får jobba ihop så gör vi resan emot stjärnorna tillsammans! :)

Rick Falkvinge (PP) » Skräckbilder från London
Jag känner bara att jag blir så förbannad på alla ren-mjöl-i-påsen-retoriker där ute. Är det så här vi vill ha det? Skrämmande.

Svd.se slutar sälja länkar efter blogginlägg - Dagens Media
Nikke Lindqvist flexar musklerna och de stora tidningarna lyssnar och agerar. Mäktigt att se!

Com Hem sminkar sig riktigt bra
Tydligt case om hur viktigt det är att synkronisera kommunikationen med verksamheten och hur uppenbart det blir när skillnader finns.

ComHem #fail
Dubbla budskap och kosmetiska viralförsök - nej tack.

Swedish Volkswagen video the most viral ever
Jahapp. Men kopplingen till varumärket känns extremt svag. Eller ska jag bara tycka att Volkswagen är duktiga reklamköpare? Och apropå på det så skulle jag vilja se byrån som gjorde reklamfilmen upprepa bragden för att jag ska kunna uppskatta hantverket. Som de säger, en gång tur, två gånger skicklighet. Eller för att citera Aristoteles: “We are what we repeatedly do. Excellence the, is not an act, it is a habit.”

Sociala medier: plats för rättshaverister och pöbelmentalitet?
Intressant diskussion. Ska kommentera den mer utförligt framöver.

Anders Björck till JKL
Fler kända namn till PR-branschen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.