Varför är bloggare så usla?
Nå, det var väl inte oväntat att ditt experiment skulle få dessa konsekvenser? Tagg: Magnus Bråth

World Public Relations Forum
Eventet har nu fått en egen officiell sajt.

The false solace of vilification
“People don’t remember how you behave when everything is going great. They remember how you behave when you’re under pressure, stressed out and at wits end.” And that’s the truth.

And what a beautiful headline - the false solace of vilification!

moralpanik i svea rike
Men jösses vad löjligt. Förskolläraren har en mössa med skojig text och någon förälder får syn på mössan på en privat bild på Facebook. “Moralpanik” är verkligen rätt ord.

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

{ 3 comments… read them below or add one }

Magnus 2022-01-23 at 13:32

Nej, helt oväntat var det kanske inte men jag hade hoppats på att det skulle skötas lite snyggare. Jag anade att folk skulle börja använda mitt namn för saker och det får man gärna göra men att folk var så utstuderade spammare hade jag faktiskt inte gissat.

Nåväl, tycker fortfarande att det är ett kul experiment och jag har några till infallsvinklar att jobba med på Bloggportalen så det blir lite fler artiklar i min serie.

BTW: Se till att pinga inlägget på Bloggportalen ;)

Reply

Doktor Spinn 2022-01-23 at 14:32

:)

Reply

Markus Welin 2022-01-25 at 11:07

En reflektion angående moralpaniken.

Pornstar är såvitt jag förstått ett varumärke (även om moralpanikarna sannolikt inte känner till det). Därför borde ju inte mössan automatiskt signalera “jag är en pornstar” som t.ex en hemmatryckt t-shirt med texten “jag gillar öl” signalerar att bäraren gillar just öl. Detta faktum tycker jag gör att moralpaniken blir ännu mer obefogad, eftersom det rimligtvis borde finnas väldigt många personer runt om i landet som just nu går runt klädda i kläder från varumärken de inte har 100% koll på “profilen” för.

Reply

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.