SSWCx - Intressekoll av pre-Tjärö event #SSWC
Skön bild. Måste kolla kalendern!

Debatten om ett bröllop och två ekosystem #SSBD
Jag blir så glad när jag läser postningar av det här slaget! Jag tillhör dem som tycker att bilderna borde ha släppts fria, men samtidigt har jag diskuterat utifrån en princip, utifrån premissen om att public service så snart som möjligt borde anamma det ena ekosystemet.

Men jag bara älskar Johan Grafströms text! Den är saklig, den skvallrar om stor insyn och kunnande, den plockar inga billiga poänger och den andas av respekt för alla inblandade. Och galet bra skrivet är det också!

På något sätt har jag missat Johan tidigare, men jag hittar hans blogg här: http://johangrafstrom.wordpress.com/ - den åker in i läsaren direkt!

Trovärdighet och Felix på Facebook #PRofSweden
“Allt måste inte alltid skalas upp. Gör inte misstaget att försöka skapa mer trovärdighet genom att skala upp äkta engagemang eller genom att fejka närvaron.”

En viktig poäng som Brit Stakston gör och som jag gärna framhåller. Det bor en annan sorts dynamik i sociala medier som gör att “social don’t scale” på samma sätt som traditionell massmediemarknadsföring.

Understanding Twitter Influence #PRofWorld
I really liked this post - worth a read! it explains why Twitter is so important and why its importance is due to other things than just active member count.

Cision gör tv med pr-proffsen under Almedalen #PRofSweden
“LG Wallmark, chef för community communication på Telia Sonera, Sylvia Nylin, vd på Sveriges Informationsförening och Brit Stakston, konsult och ansvarig för sociala medier på JMW är några av de pr-proffs som ska medverka i Cisions webb-tv-serie under Almedalen. Två avsnitt om dagen ska produceras under politikerveckan.”

RT @karimwallden: Nice quotation from Brian Wilson, Beach Boys. "Lick the lollipop of mediocrity once and you´ll suck forever" #inspiration
“Mediocricity is a sin,” som någon sagt.

Tio saker som varje lärare bör klara av #socialamedier
Bara att hålla med!

Monarkin vilar på retorikens pathos #bröllopet
“Jag är inte överdrivet förtjust i den rojalistiska yra som dragit över landet den senaste tiden. I ett jämlikt och demokratiskt land, som vi säger oss leva i, är det en skymf mot allt som är anständigt när landets högsta ämbete går i arv. I ett modernt samhälle, som vi hävdar oss vara, ska var och en kunna skapa oss vår egen lycka – ja, till och med att kunna bli statschef. Helgens firande är därför inget annat än ett firande av en feodal avkomma, ovärdig ett modernt land.”

Tre tjejer, en säng #rubriker
En del rubriker är bara för bra.

Måste. Klicka.

Svensk PR-bloggare i Norge #PRofNorway
“Även om vi släppte i från oss Norge 1905 så kontrollerar vi fortfarande mycket genom soft power. De kollar på våra filmer och lyssnar på vår musik. Och ungdomarna inspireras mycket av hårmodet i Borås.”

People who rock my blogworld in Northern Europe #PRofWorld
I’m sooo proud to be on this list.

Trackback revenue – based on a true story #geek
“Dom är vanligt förekommande. Datakillarna som vill ligga. Och vad fan ska du göra om du är en ung, snygg informatör som bara vill ha hjälp att göra om en webbsida? Du sitter ju i klorna på dom. Det är ju du som får ta skiten för att jobbet inte blir gjort. Hopplöst beroende och dom vet ju om det. Dom bara garvar åt dig och tröttar ut dig. I ett svagt ögonblick släpper ditt naiva sinne dessutom in dem i ditt privata datorliv. Du ville ju bara ha hjälp att blåsa hårddisken. Den blir så fan heller blåst, men helt plötsligt måste du däremot värja dig mot en flodvåg av inbjudande SMS. Datakillarna är en liten sluten krets av giriga människor. Ofta samarbetar dom med varandra för att täcka upp hela ditt datorberoende. På så sätt ökar dom liggchanserna för varandra. Till slut knäcker dom dig. Till slut ligger du där, med en datanörd mellan benen och inbillar dig att det ska hjälpa. Det gör det inte.”

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.