Hyper Island söker Community Manager

by Doktor Spinn on 2021-09-01 · View Comments

Som jag har skrivit om tidigare så tror jag starkt på att community manager är ett framtidsyrke. Jag vill gå så långt som att tro att community management blir en egen disciplin inom PR, likställt med public affairs, investor relations, issues management, crisis communications och så vidare.

Därför tipsar jag gärna om att Hyper Island söker en community manager.

Förutom att matcha deras profil, så är ett bra tips att du på förhand kan styrka att du förstår det här med relationer och långsiktigt nätverkande i sociala medier. Bara för att du kan uppdatera Twitter och Facebook så behöver inte det betyda att du är en social media natural, om du förstår vad jag menar.

Psst! Ett annat bra tips är att se till att någon på Hyper Islands PR-byrå Jung Relations, som har örat mot marken i sociala medier, kan gå i god för dig. Lite PR för dig själv kan ju inte skada! :)

Lycka till!

Similar posts:

PR-nyheterna

{ 1 trackback }

Tweets that mention Hyper Island söker Community Manager — Doktor Spinn -- Topsy.com
2021-09-01 at 14:49

{ 1 comment }

Fritjof Andersson (2 comments) 2021-09-01 at 12:22

Word.

Att hitta någon som är grym på kommunikation, kan sociala medier (tjänster och språkstil), kan företaget som representeras och dessutom har koll på företagets branschs alla fram- och baksidor - det är en klar utmaning.

Jag tror att den här kompetensen kommer bli något företagen slåss om inom kort.

Comments on this entry are closed.

blog comments powered by Disqus

Previous post:

<img src="http://www.