Spinns Smurftips

by Doktor Spinn on 2021-10-25 · View Comments

Rekryteringsdag | PrimeLab
Snart sista ansökningsdagen.

H&M iPhone app racks up 1.4m downloads in eight weeks
Hyfsat.

Social Media Brings a Shift in Skills
“Marketing Technopologist”? Eh, say what?

Edelman tar kreativ chef från Hill & Knowlton
Roland-Philippe Kretzschmar är ju en profil jag aldrig träffat men hört talas om, så det här är en spännande rekrytering. Edelman är ju kanske världens mest renommerade PR-byrå på internationell nivå och vd:n Richard verkar ju grymt smart av hans blogg att döma (hans pappa var nog inte tappad bakom en vagn heller), så det vore coolt om byrån kunde hitta sin rättmätiga plats nationellt också.

Prime dominerar i Spinn
Hatten av för Prime i vanlig ordning, men börjar det inte bli dags att någon steppar upp och utmanar? Det tror jag till och med Prime skulle se som positivt. Nästa år tänker jag lägga fokus på att visa upp något riktigt bra inom digital PR.

Uppföljning av gästinlägget på The Brand-Man
Tack för puff!

De vinner pris utan att tävla
Kul för Wenderfalck men samtidigt lite fånigt. Jag har hyfsad koll på PR-buzzet nationellt och internationellt man har aldrig hört talas om Bees Awards… nästa år kanske? Fin bild på Tor dock.

Sök kommunikationsstipendium
Sök kurspengar.

Ska vi finnas i sociala medier?
“Investera fem minuter i att surfa runt lite på sajten samtidigt som du funderar på hur nära SJ’s varumärkesplattform den ligger, hur många budskap som förankrats i deras kommunikationsavdelning, och hur den här bilden av SJ sprider sig via resenärernas berättelser. Fundera även på om någonting liknande skulle kunna hända ditt företag. Och vad du kan göra för att slippa hamna där.”

Veckan som gick – vecka 42 #SSBD
Sofia Mirjamsdotter visar hur det går till!

Autografjägare med iPad träffar Obama
Coolt.

  • http://hyttfors.com/ Stefan Hyttfors

    Har lite svårt att se varför Beesawards skulle vara fånigare än någonsin annan ankdamstävling? Jag tycker Resumes vinkel är fånig (och fel eftersom vi har anmält oss och betalat för att tävla). Ok, vi är ensamma finalister i klassen, men det betyder ju inte att inegn annan har skickat in bidrag.. Lyssna med @ronnestam som sitter i juryn innan du bestämmer dig för att satsa allt krut på Spinn ;)

  • http://www.doktorspinn.net Doktor Spinn

    Min poäng är att det känns fånigt med en tävling som man inte ens kände till. Artikeln känns som en diss mot att inte fler bidrag skickats in. Sedan så skriver jag ju också “nästa år, kanske?”, så jag har ju för tydlighetens skull varken dissat någon svensk byrå eller ett eget deltagande i tävlingen framöver. Nu vet jag ju om att den existerar åtminstone.

    I tydlighetens namn passar jag även på att poängtera att tävlings-PR annars inte är något som får min puls att stiga generellt, men det hade varit roligt att kamma hem ett pris mest för att få ytterligare en grym anledning att festa med kollegorna!

    Så.

  • Gurra

    Vaddå? Du ska inte bara tracback-spamma, du ska göra det dubbelt upp också?
    Är det en särskild site du hoppas på två länkar från i dag?

  • http://www.doktorspinn.net Doktor Spinn

    Eh, say what? Jag förstår inte vad för en trackback du syftar på.

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.