Flickvännen (förlåt, fästmön -säger man så?) JournalistLisah har grävt fram sin första lite större grej på sitt nya jobb, TV4Nyheterna Stockholm. Det handlar om att myndigheterna nu utreder vilka krav som kan sänkas i syfte att öka antalet kvinnliga brandmän.

De som arbetar inom Räddningstjänsten är kritiska till initiativet och - vips - så lyckades Lisah få nyheten i topp på sändningen! Se inslaget här.

Utöver att vara reporter i Stockholm så fortsätter hon även att vara duktig i rutan för ett antal lokala TV4-stationer, men jag får nöja mig med webb-tv-versioner som här.

Har du tips på stockholmsnyheter? Följ Lisah på Twitter och DM-pitcha vasst på 140 tecken!

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

{ 2 comments… read them below or add one }

Jenefeldt (5 comments) 2021-08-13 at 11:45

Det är ju också ganska så sjukt. Om det brinner hemma hos mig, skiter jag blanka fan i om det är en kille eller tjej. Men den personen ska banne mig kunna bära ut mig också. Sänka kraven för att kunna kvotera in? Det är sjukt!!!
.-= Jenefeldts senaste postning: Sociala medier för intern kommunikation =-.

Reply

Doktor Spinn (464 comments) 2021-08-14 at 12:55

Håller med.

Synd dock att inte nyheten fick större fotfäste, tycker lite partiskt så där att den var intressant nog för fler nyhetsmedier att plocka upp.

Kanske blir det en riksnyhet först när någon dör delvis till följd av sänkta krav? Annars så finns det ju en naturlig uppföljningsmöjlighet när beslutet tillkännages, kan man tänka sig.

Reply

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.