Jag har ju skrivit om min flickvän JournalistLisah tidigare, först som nyhetsankare på TV4Nyheterna Mitt, sedan som reporter på SVT ABC, sedan om hennes äventyr som nyhetssökande journalist i det sociala medielandskapet i bland annat Medievärlden. Nu senast har det handlat om hennes C-uppsats Nyhetsankaret som figurerat först i Second Opinion, sedan i Journalisten, därefter Mediecoachen och Dagens Media och nu idag på halvsida i Mara Abrahamssons SvD-ledare.

Stort! Och kul med uppmärksamheten, för jag såg från första parkett vilket jobb och engagemang hon och hennes uppsatskollega lade på att genomföra studien.

P.S. Från och med nu återfinns Lisah som programledare på TV4Nyheterna i Uppsala och Norrköping.

Pingat på intressant.se. Andra bloggare om , , , , medievärlden, , , , , , , , , .

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

{ 3 comments… read them below or add one }

Omer Rosenbaum 2022-04-19 at 15:59

JUSTE!!!
Otroligt hur man som känner bra hur att använda eller manipulera medier kan nå vad lisah fick.
Hon ger yettemycket insperation.

Reply

Doktor Spinn 2022-04-19 at 21:32

Skoj! Men det är ett bra content och ett gediget intervjuarbete som har gjort att uppsatsen har fått genomslag. Inte så mycket manipulerande med andra ord!

Reply

Omer Rosenbaum 2022-04-20 at 06:37

sorry, I didn’t mean manipulate in the negative context. It was the closest word to master the media that I know in Swedish.

Reply

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.