Smurftips

by Doktor Spinn on 2021-09-09 · View Comments

RT @joinsimon: Yet another Press Release sent to me with just a copy+paste and attached .doc-file. When will PR Agencies learn? #PRofSweden
Ja, det är frågan… vi får fan ta och skärpa oss om vi vill kunna äga positionen som företagskonsulter också på den sociala webben. För märk väl: Världen förändras och den gör det snabbt. Om du som PR-konsult förlorar din mediekompetens enbart för att tiden springer om dig, då blir det sannolikt jobbigt att få fart på affären.

Twitternytta (vecka 37)
JAg håller med Micco Grönholm, det finns nytta i Twitter. Om man upplever att man dränks i pladder så beror det på att man antingen följer fel människor eller inte behärskar några fungerande filtreringstekniker.

Twitterskola för företag - Del 2
Tor Löwkrantz tipsar vidare.

Är du en supermarknadschef?
Spännande postning från RvdB. För visst är det tufft att vara ambitiös marknadschef i dag!

Long overdue first video blog | ThePactProject
Ett svenskt team ska göra en internationell skräckfilm med hjälp av crowdsourcing. Låter galet? Ja, det är det. Och jag är inblandad på ett hörn som Communications Director, även om jag i ärlighetens namn inte har gjort skäl för någon ersättning ännu. men filmindustrin behöver “reinvention” och om en skräckfilmsfantast som jag kan vara en del av sådana galenskaper - why the hell not, liksom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.