Försvarets pr-nota: 307 Mkr
“Försvaret vill ha 100 miljoner kronor extra till reklam nästa år. Totalt behöver Försvarsmakten 307 miljoner 2010 för att klara rekryteringen till det nya yrkesförsvaret. Ju fler svenska förluster i Afghanistan, desto mer pengar till reklambyråer och medier. Så ser krigets cyniska logik ut.” Okej, men varför “PR-nota”? Om det är reklam det handlar om?

The Swedish EU Presidency goes Twingly
Coolt! Länkkärlek åt folket.

“Vi kan inte vara alla till lags, men vi kan göra oss tillgängliga.” — Björn Falkevik. http://bit.ly/4mZEvd #quote #PRofSweden
Ett fantastiskt citat!

Tagget seg til IKEA-produkter på Facebook
Ikea-kampanj på Facebook.

Sluta leta fel / lyft fram det positiva
Beröm och uteblivet beröm. Kraftfulla tekniker.

Clay Shirky om sosial kapital på #NewMediaDays
Clay Shirky är alltid relevant.

Looking for a project manager to join Stardoll
Jobbtips!

k-risens ros
En positiv spinn! I like!

Mäta sociala medier
“I artikeln “Så mäter du sociala medier” uttalar sig några som arbetar inom området. Tyvärr är en del kvar i att sociala medier är en isolerad ö i kommunikationen och inte att man använder rätt kombination av kanaler beroende på vilket affärsmål man skall uppnå. Detta gäller även mätningen av sociala medier.”

Topp Sju SEO-Synder för Wordpress!!! Checklista signerad Simon Sundén
Jag kan ju det här (nåja), men jag måste erkänna att jag är lite lat… och jag borde defitivt bli bättre på lättsmält information som listor och poster med många underrubriker. Men samtidigt är bloggen min egen lilla lekplats där halva nöjet är att få breda ut sig, vara överdrivet teoretisk och analytisk och faktiskt inte alltid skriva så himla bra hela tiden. Sedan om jag pga av allt mitt “prettoblaggande” inte får så så många läsare så må det vara hänt. Men jag ska definitivt bli bättre på att utnyttja All in one SEO, en plugin jag har, men aldrig använder. Men apropå det - bra, enkel och överskådlig uppställning av Simon Sundén som lever som han lär!

Så mäter du sociala medier - IDG.se
Det är feltänket bland många marknadsförare som jagar den “virala effekten”; förr eller senare landar tänket mycket riktigt i att det inte alls handlar om viralitet (i synnerhet eftersom det aldrig kan garanteras) utan om relationer. Men här smyger sig feltänket in - relationer tar tid och konsekvens i anspråk medan “virala effekter” är kortsiktiga och genomslagen över tid synnerligen inkonsekventa. Nej, jobba långsiktigt och vinn en ambassadör i taget och se för tusan till att skapa relationer mellan människor med gemensamma och för dig strategiska intressen, istället för att hela tiden tänka din organisation som sändare och dina potentiella kunder som mottagare.

“Ghost” = falskt? Obama innrømmer ghost-tvitring
Barack Obama berättar att han själv aldrig använt Twitter.

Resumé: Han lämnar Telia för SEB
Ola Kallemur blir ny presschef på SEB.

SEB - Social Media News Room
Snyggt!

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.