Länkkärlek!

by Doktor Spinn on 2021-09-04

Jag kan se att Doktor Spinn förärats med två riktigt, riktigt tunga inlänkar!

The Brand-Man är Sveriges främsta varumärkesblogg och skrivs av Micco Grönholm. Micco tillför alltid det där lilla extra, den personliga analysen, som gör att hans spaningar, utöver att vara utvecklade och välskrivna, faktiskt inte heller finns någon annanstans att få. Micco är ju även aktuell som power-bloggare på Mindpark.

Ronnestam.com röstades fram i YABA blog awards 2009 som Sveriges främsta blogg om trender, internet och digital kommunikation samt Sveriges 2:a främsta blogg om marknadsföring, reklam och media. Bloggen skrivs av den kreative Johan Ronnestam, en utpräglad social media natural och ofta synlig olika föreläsnings- och seminariesammanhang.

Vet att det finns fler nya inlänkar därute - mer länkkärlek kommer i helgen! Och säg gärna till på [email protected] om jag har missat någon sedan tidigare, please!

Relaterade postningar

2 Tweets 5 Other Comments

PR-nyheterna

{ 3 comments… read them below or add one }

3 Johan Ronnestam (31 comments) 2021-09-09 at 22:40

Trodde bestämt jag hade kommenterat och tackat så mycket det bara går. Men det kanske var på Twitter. Hur som så tackar jag så mycket det bara går!
Johan Ronnestams senaste postning: Why SAAB, Volvo, Ford, BMW, Volkswagen, Mercedes, Peugeot, AUDI, Chevrolet, Buick and the rest of the car industry should the adopt the iPhone model and develop the InCar OS

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType

Previous post: Smurftips

Next post: Smurftips

<img src="http://www.