Smurftips

by Doktor Spinn on 2022-01-06 · View Comments

PR-byråernas storhetstid är över?
“Är innehållet i dagens City verkligen ett tecken på att PR-byråernas storhetstid snart är över? Jag tycker snarare att det ser ut som bevis för att den goda journalistiken inte riktigt får plats i gratistidningar. City har ambitionen att erbjuda bra journalistik, men det blir mest gratisreklam för kulturkonsumtion (det mesta säkert initierat av PR-byråer). Och i stället för att visa intresse för sina annonsörers verksamheter och nyhetsvärdera deras produkter (trots att de kommer med bud från PR-byråer) ur läsarnas synvinkel fortsätter man att skyffla ut skit från redaktionerna. PR-byråernas storhetstid verkar vara nu, åtminstone om man ser till innehållet i City.”

Så minns vi vårt 2009
Skön och nyttig länksamling från gänget på Prat PR!

PR-uppsatser.se
Jag har ju varit ledig ett par dagar och har då passat på att lära mig grunderna i Joomla. Ett mycket fiffigt CMS på det hela taget. Jag passade därför på att sätta upp en sajt för bra PR-uppsatser. De som verkligen kan bygga webb skrattar nog åt mina simpla tekniker, men jag är ändå nöjd över att kunna göra en liten insats där en liten insats faktiskt behövs. Så, om du någon gång har skrivit en PR-uppsats - det är bara att ladda upp!

Similar posts:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://www.kellbranch.com Joachim Kjellgren

    Intressant idé det där med PR-uppsatser. Jag är definitivt med. Hoppas det blir en fin bank med dokument.

  • http://www.carinh.se Carin H

    PR-uppsatser.se blev bra tycker jag! Ett tips bara, det blir mycket snyggare om du byter ut joomlas favicon mot en egen. Det finns en hel del favicon-generatorer, här är en: http://www.favicon.cc/

  • http://www.doktorspinn.net Doktor Spinn

    Tack för tips - ska försöka fixa det! Newbie på Joomla.

  • http://www.doktorspinn.net Doktor Spinn

    Ja, låt oss hjälpas åt att sprida ordet!

  • http://www.kellbranch.com Joachim Kjellgren

    Jag lyckas inte infoga min uppsats på SlideShare på det sätt du gjort det. Länkarna “Paste URL” och “slideshow finder” verkar inte funka så jag klictrade bara in en länk. Hur gjorde du? Jag har ju användarkonto och så.

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.