Kundkommunikationen måste bli bättre hos konsumentföretagen
Peter Rosdahl med rimliga synpunkter.

Resultatet av Primärvalet (SPOILER) | lurig.se
Siffror från Piratpartiets primärval. Jag vet inte om jag tolkar det rätt, men det ser ut som om Anna Troberg fått flest röster, även om det bara är ett fåtal fler än Rick Falkvinge. På tredje plats Gun Svensson, vilket jag tycker är en glad överaskning. Unga Sandra Grosse hamnar även hon högt.

om Piratpartiet skulle komma in i riksdagen precis över fyraprocentsspärren, så tror jag att det skulle innebära elva stolar, vilket innebär tyvärr att namn som Klara Tovhult, Mårten Fjällström, Jan Lindgren Och Gustav Nipe hamnar utanför och måste således kryssas in.

The Rhetoric of the Hyperlink
This is nothing less than a brilliant text about… text. A new hyperlink grammar and a McLuhanesq weaving of the non-meta medium; amazing! Via Mattias Östmar.

The right to link « BuzzMachine
“Indeed, in the link economy I’ve written about here, linking is distribution; it is a benefit. That’s why I argue News Corp is a fool not to welcome, encourage and exploit links to its content. Links do not stop people from reading it; links bring readers to it.”

Veckan som gick – Vecka 2
Mini tur att skrivea SSBD-veckobrevet - årets första.

Politik och sociala medier. Valrörelsen 2010. Del 4.
Viktig bloggpost från Brit Stakston! Jag som politisk intresserad nätvarelse vill veta vem det är jag läser, vem det är jag kommunicerar med. Om någon skriver ordet “jag” är det så oerhört viktigt att denna “jag” är den “jag” som avses. Detta är INTE petitesser utan i själva verket väldigt viktigt! Och det som Brit så pedagogiskt lyfter fram här, är att det inte per automatik betyder att partiledaren själv behöver twittra (eller vilken plattform det är), utan att det kan vara okej om staben gör det - så länge det är tydligt. Det fantastiska rent tekniskt med sociala medier tycker jag att det är så dynamiskt, precis som Brit nämner kan en Fan Page på Facebook användas för vissa mer formella ändamål, men en spökskriven “privat” Facebook-profil vore i det närmaste pinsamt. Överlag tycker jag hur det går att se hur de olika arenorna organiskt skapar utrymmen för både det personliga och det officiella och med lite fingertoppskänsla och god rådgivning kommer också officiella särintressen att finna en naturlig och accepterad närvaro.

»Ska jag adda medarbetare på Facebook?« – Chef
Bra diskussioner i kommentarerna! En fråga som engagerar.

3 Things You Need to Know About Social Media Strategy
Good post via Beta Alfa.

Ryska torkade bajs – ”det är arbetslinjen”
En sen kommentar från mig, visst. Men alldeles oavsett om vad man tycker om moderater i allmänhet och Edvard Unsgaard i synnerhet - det duger inte att som “ursäkt” skylla på andras tolkningar. om en riktig ursäkt kommit tidigare hade den här stormen stannat i vattenglaset.

Hamnade i pedofilgrupp på Facebook | Nyheter | Aftonbladet
Vet ni vad jag tror? Jag tror att morgondagens unga kommer att förstå att en kritisk hållning gäller lika mycket på nätet som någon annanstans. Till dess får vi väl skratta åt komiken i de här “trollningarna” - ingen kom ju ändå till skada, liksom.

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

{ 1 trackback }

EU och Avregleringen - en mardröm för konsumenter « Nemokrati
2022-01-19 at 00:11

{ 2 comments… read them below or add one }

E-mannen 2022-01-18 at 13:35

Siffrorna från PPs primärval är rådata. Det ska kvoteras och omdistribueras beroende på distrikt och sånt också. Så man kan inte direkt av de siffrorna dra slutsatser om EXAKT hur listorna kommer se ut.

Reply

Doktor Spinn 2022-01-18 at 15:03

Stort tack för förtydligande!

Reply

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.