Norsk masteruppsats
Jag länkar på vinst och förlust - om uppsatsförfattaren Elin Isaksen ser detta; dela gärna på http://PR-uppsatser.se!

Varför är det så bra att blogga? | Springtime.nu
Ibland passar jag på att blogga på arbetsgivarens bloggplattform istället för på Doktor Spinn. Och så bloggar jag ju på SSBD också. Är det verkligen en bra idé?`

Ja, jag tycker verkligen det! En av mina talanger är att producera text, massor av text - och jag älskar verkligen att skriva! Men det är bara en del av förklaringen till varför jag gillar att ha tre plattformar att välja på.

Valfriheten är ett värde i sig, tycker jag, och jag triggas av tanken att de olika bloggarna ligger i olika människors RSS-flöden.

Att posta på tre olika ställen (fler om vi räknar att jag ibland gästbloggar) innebär att frekvensen går ner, men ärligt talat så tycker inte jag att frekvensen är det viktiga; när jag bubblar av tankar så delar jag där jag kan och där det passar sig, när jag är tom på tankar så håller jag tyst.

Sedan så har jag lyxen av att arbeta i en kunskapsbransch, vilket innebär att steget från att arbeta med kommunikation och att rådge företag till att publicera sina tankar med ett knapptryck, ja det steget är inte så stort.

Men apropå det, och apropå den här bloggpostningen, så hoppas jag att vi 2010 får se företrädare för andra branscher än medie- och teknikbranscherna börjar positionera sig genom att dela kunskap - det vore bra för oss alla!

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

{ 2 comments… read them below or add one }

Markus Pettersson 2022-01-20 at 14:42

Kommer osökt att tänka på en bra blogg av Nathan Hangen från igår: http://nathanhangen.com/blog/expand-your-brand/

Amen till önskningen för 2010, vore oerhört intressant att få se fler branscher dela med sig. Event skulle man ex gärna läsa mer om på bloggarna!

Reply

Doktor Spinn 2022-01-20 at 14:57

Tack för tips - ska kolla upp!

Reply

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.