#AW10 - afterwork-mingel 21/5 för PR-folk #PRofSweden
Jag brukar dra ihop ett PR-mingel lite då och då. Egentligen varje månad, men det brukar bara bli en gång varannan månad - eller en gång i kvartalet. Den här gången testar jag och ser om någon hittar till oss via PR of Sweden eller mina Smurftips på Twitter!

Stora företag skapar sällan de mest framgångsrika varumärkena #PRofSweden
“Det är alltså oftast entreprenörer, inte storföretag, som lyckas skapa de riktigt stora varumärkena.”

Gör en insats för Morris Motorcycles! #crowdsourcing #socialamedier #racing
Jag har nu - sent omsider - också betalat för mina två andelar. Nu kör vi! Mer finns att göra!

Tunga BI-aktörer tar sig an sociala medier
Tunga BI-aktörer kliver in.

"Nätverka till max i de sociala medierna" #PRofSweden
“Ett företag som låter sina anställda odla privata och professionella kontakter i de sociala medierna har mycket att vinna, enligt Robin Teigland, forskare på Handelshögskolan i Stockholm.”

Jesper Strömbäck om sociala mediers roll i valet #PRofSweden #val2010
“Om jag jobbade för ett parti skulle jag också satsa på att bygga en bra sajt, blogg och vara med på sociala medier. Men då skulle jag sikta mot valet 2014. Det handlar inte om kortsiktiga vinster – man måste bygga långsiktiga relationer om det ska få någon effekt.”

+1 på Jesper Strömbäck.

Doktor Spinns delade PR-klipp på #Youtube #PRofSweden
Det finns ju inte så många PR-klipp, egentligen. Men jag tänkte börja samla på dem jag kommer över. Tipsa mig gärna om relevanta prenumerationer!

Ny tjänst: Feedpress #geek #invites
Feedpress lovar rätt mycket, men nog finns behovet. Se bara på Bloglovins framgång. Det svåra kommer att vara att skapa ett enkelt gränsnitt, men som ändå lämnar utrymme för de avancerade möjligheterna att skräddarsy ett flöde. Sedan så klagar många på Google Readers gränsnitt, med det fungerar bra för mig.

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.