Sömnproblem kan styra hela livet #karriär #utveckling
Jag är glad att jag kommit tillrätta med detta. Jag jobbar fortfarande för mycket, men så länge man sover ordentligt är det hart när omöjligt att bränna ut sig, känner jag. Work hard, party harder, sleep well. Det är mitt recept! Och “Operation Äta Frukost” inleder jag i morgon! Måndag är bra dagar för nya vanor! :)

Skaffa uteliggare som Iphone-app #udda #PRofSweden
Jag vet inte om det här är lysande eller högst osmakligt eller både och. Någon?

World's First Crowdfunded And Crowdsourced Racing Team #crowdsourcing
Excellent by Paula Marttila. I’ve drafted a similar posti to - will try to push it next week. Go, Morris Motorcycles!

Notified - omvärldsbevakning i redaktionella och sociala medier #PRofSweden
Allt fler omvärldsbevakningstjänster dyker upp nu. Jag försöker hålla koll, men det är knappt att man hinner med i svängarna.

PR of Sweden on Twitter #PRofSweden
Det här tycker jag var fiffigt gjort av mig. Jag har satt upp ett Twitter-konto för medlemscommunityt PR of Sweden. Så om du är medlem och lägger upp en debattråd så läggs en sådan tweet ut automagiskt med prefixet “Debatt:” och prefixet “#PRofSweden”. Lägger du upp en postning på medlemsbloggen: “Nybloggat:” och “#PRofSweden”. Lägger du upp ett event: “Nytt event:” och så vidare. Ni fattar.

Sedan så har jag lagt till alla ca 350 PR-twittrare som redan innan fanns på PRofSweden-listan. Sedan så har jag även kopplat reaktionerna på forumet bättre till forumets Facebook Fan Page.

Så med andra ord, skapar du innehåll på PR of Sweden så har jag sett till att det når ut riktigt bra. Allt är givitvis kopplat till bit.ly, och ett par testar ger 35 klick ungefär per länk. Och det är människor som ändå är intresserade av PR-grejer + att det ju inte direkt haglar in event, forumdebatter och medlemsbloggpostningar, så i nuläget är jag inte orolig för att dränka något flöde (säg till i så fall!).

Roligast med det här lilla korskopplingsexperimentet är nog att Twitter-flödet för PR of Sweden ser så bra ut - jag tror att PR-intresserade kan följa denna profil med behållning! Den blir ett bra komplement för dem som vill ha koll, men som inte hinner titta in på forumet varje vecka.

(Och om du redan följer taggarna #PRofSweden och #PRofWorld så hittar du ju numera alltså vad som pågår på forumet även där.)

Veckan som gick – vecka 19 #SSBD #PRofSweden
Sofia sätter grymt matiga veckosammanfattningar just nu -riktigt inspirerande! Jag tänker skruva lite på mina flöden för att komma ifatt, men till saken hör också att sååå väldigt myckwet av det som passerar hos mig är relaterat till strategisk kommunikation och marknadsföring snarare än medier och medieutveckling specifikt. Jag är ju trots allt PR-konsult. Men, å andra sidan ser jag det som att det blir uppfriskande med inspel från mig som ju faktiskt står utanför journalistiken, men som ändå arbetar i symbios med den.

Det har helt slutat handla om fildelning #Piratpartiet #pp
“Det här har ingenting med piratkopiering att göra längre. Att koppla in säkerhetspolisen är enbart en flört för att skaffa allierade, men det är mig veterligen första gången det gjorts så tydligt och konsekvent.”

Säpo, McDonalds, media och politiken #PRofSeden #medielogik
Länkar det här vidare för att det är så viktigt.

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

{ 2 comments… read them below or add one }

Paula Marttila (3 comments) 2021-05-17 at 10:26

Thanks teammate, Morris Motorcycles for win!

Reply

Leja (9 comments) 2021-05-18 at 16:05

Ang iHobo-appen - definitivt nej. Uteliggares väl och ve är inte ungdomarnas ansvar - det är myndigheternas. Att dessutom förminska problemet till ett tre dagars tamagochi-projekt känns bara cyniskt. Och en människoöde känns inte mer personligt eller nära via än app än det gör i nyhetsinslagen på TV.

Reply

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.