Spinns Smurftips #PRofSweden

by Doktor Spinn on 2021-05-24 · View Comments

7 tips till småföretagare för en bra Facebook-sida #PRofSweden
“Relationsbyggande – det är nyckeln till framgång i sociala medier. Och relationer tar tid att bygga, man måste förtjäna målgruppens förtroende. Även om det gick fortare än Rom, så byggdes Facebook fortfarande inte på en dag.”

Agency söker PR-konsulter #nyttjobb #PRofSweden
“För att kunna fortsätta att leverera på högsta tänkbara nivå söker vi nu fler duktiga arbetskamrater. Bland annat är vi på jakt efter skickliga och erfarna PR-konsulter/projektledare.Blir du nyfiken och har du minst två års erfarenhet av att vara kundansvarig konsult? Hör i så fall gärna av dig med frågor eller skicka ditt brev och cv till vår VD Niclas Lövkvist på [email protected].

#SSWC ett av de bästa exemplen på social branding #PRofSweden
“Kanske kan man säga att SSWC är ett av de bästa exemplen hittills i Sverige på social branding. Lärdomar bör dras från det här för företag som vill satsa på att bli lovebrands med hjälp av sociala drivkrafter.”

Sociala medier, program « Årets Byrå 2009 #PRofSweden
Detta missar jag, tyvärr. Fredrik Pallin representerar, dock.

Mitt namn i en PR-blogg #PRofSweden
“Jag känner mig även lite stolt idag måste jag säga. Har en hemtenta där uppgiften går ut på att intervjua en person som är verksam i sociala medier, jag intervjuade Jerry Silfwer som är väldigt stor i PR-branschen, inte nog med det utan han har även publicerat mina frågor och hans svar på sin blogg, som för övrigt är bland Sveriges mest lästa PR-bloggar, DENI!!!!!!”

Det bästa sättet att göra PR på, att dela med sig av kunskaper, insikter och åsikter. Så tack för länken och keep reading! :)

Doktor Spinn #PRofSweden
“Det vet säkert de flesta här redan, att Jerry Silfwer driver landets bästa pr-blogg och att den heter Doktor Spinn. Det är den enda pr-bloggen jag läser dagligen. Och någon fler än den behöver man egentligen inte läsa. Skulle vara min då.”

Damn right.

Sociala medier gör att man träffas mer #PRofSweden
Många har svårt att acceptera det här. Undrar om det beror på sinnebilden av den innestängda nörden?

Många har till exempel på allvar svårt att tro att de vänner man skaffar sig via sociala medier är riktiga vänner.

Entrepreneurs, Say No to (Poorly Run, Unnecessary) Meetings #PRofWorld
Yo see these articles sometimes. And I agree. You really can waste your time in meetings. And you can save time by being more effective; for instance you can do 45 min meetings instead of 1 hour meetings and so forth.

Given that someone wants to meet with you, make sure that time count. Also establish early on who is selling what to whom. And yes, someone is always selling something.

Similar posts:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.