Spinns Smurftips #PRofSweden

by Doktor Spinn on 2021-07-14 · View Comments

Grayling söker konsult inom Marknads-PR #PRofSweden
Missade detta.

Noterar även att det snart blir dags att betala för Ning, runt 200 dollar per år. Tänkte fira det med en uppsnyggning + lite ny funktionalitet och en bättre domän, allt förhoppningsvis med lite hjälp från en opartisk branschaktör, men mer om detta senare.

DigitalPR omvärldskollar #PRofSweden
Niclas Strandh med kommenterade länkar i vanlig ordning - viss kritik mot Westander mot slutet.

If your e-mail starts with "I want to pick your brain" #PRofWorld
I really like the way Peter Shankman handles this rare negative post.

De som gillar Mackmyra är verklighetens folk #roligt
garvar

Vart fjärde företag avsätter pengar för sociala medier #PRofSweden
Statistik. Värt att notera att långsiktigheten inte alltid är med i beräkningarna.

Precis godkänd som medlem i http://profsweden.ning.com. Vill du starta en rörelse med mig, våga följa efter :-) http://youtu.be/fW8amMCVAJQ
Det tycker jag! :)

Är kriser så farliga egentligen? #PRofSweden
“I och med alla avslöjanden som ständigt avlöser varandra, funderar jag på om vi orkar bry oss längre. Och här kommer min fundering över faran med en kris in. Kan det kanske vara så att skandalen eller katastrofen bara ger en kort knäck idag? Glömmer vi snabbare eller struntar vi rent av i rapporterna och handlar och agerar vi snart som tidigare? Det vill säga, en kris kanske inte gör så stor skada längre. Några veckors försäljningsdipp sen är allt som vanligt igen. Eller?”

En kris kan ju vara en möjlighet att nå ut, också. Att visa karaktär. Och att - cyniskt talat - förkorta försäljningsdippen.

The Big E #PRofSweden
“Det är lätt att tycka lite synd om de klassiska lågengagemangsprodukterna när det kommer till sociala medier. Vilket engagemang kan man uppbringa kring en läsk? Ingenting givetvis, och det är därför Pepsi sedan länge har skapat en varumärkesplattform till stor del byggd på musik.”

Om bubblor och medier i #Almedalen #PRofSweden
“Dels förstås det uppenbara: att det politiker och mediefolk hetsar upp sig över inte alltid är det som majoriteten av medborgarna finner mest intressant en varm sommarvecka i Visby. Och att det kanske inte är hela världen, utan att man kan få vara lov att vara viktig för en liten krets ibland.”

”Men du sa ju att [...]” #PRofSweden
“Almedalsveckan blev lite som när tonårstösen var slut på argument ”Men du sa att [...]”. Till slut lärde jag mig att primärdialogen och diskussion OM dialogen inte ska föras vid samma tillfälle. Det blir om inte annat så väldigt rörigt, och snudd på omöjligt för de närvarande att säga vad som är vad efter ett tag.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.