En Spotify-invite, någon?

by Doktor Spinn on 2021-12-11 · View Comments

Psst! Jag har några invites till Spotify att dela ut. Jag delar ut en om dagen fram till julafton. Den som först kommenterar denna postning får en invite skickad till sig. De enda kraven är en korrekt angiven e-postadress (visas ej) samt en eller två rader om vem du är och om hur du hittade hit. Sedan är det förstås frivilligt, men du får gärna kommentera själva postningen också!

Uppdaterat: Tävlingen fortsätter här.

Några artiklar och bloggpostningar om den populära musiktjänsten:

Ett jäkla drag efter mina fria invites till Spotify, Så här skaffar du ett Spotify-konto gratis, Spotify lever på hajpen, Stark uppgång för legal nedladdning, Branschen gillar nätets jukeboxar, Spotifys sajt, Spotify på Wikipedia, Spotify: “Grymt skönt!”Musikindustrin tror på digital framtid, Spotify visar var skåpet ska stå, Svenskar Apples mardröm, Musiktjänsten Spotify lanseras

Andra bloggare om , , , , , , strömmad musik.

Similar posts:

PR-nyheterna

{ 10 comments }

Emmapemma (1 comments) 2021-12-16 at 17:15

Hej! Jag skulle jättegärna vilja ha en invite, musik har räddat många gråa dagar. Hittade hit genom att jag googlade på “spotify invites”. Går första året på gymnasiet, samhällsvetenskapliga linjen.

Lasset (1 comments) 2021-12-16 at 19:32

Hejsan, jag är en elektriker lärling på 19år. Jag lyssnar på det mesta inom rock, metal och techno mm. Såg spotify hos en polare och tyckte att det var stentufft.
Jag Googlade på “spotify invite” för att komma hit.

K Meijer (4 comments) 2021-12-16 at 21:52

Hej! Jag har letat runt på nätet för att få tag på en Spotifyinvitation, vilket verkar vara lite klurigt. Jag har till och med ställt mig i kö på spotifysidan, men det verkar ta evig tid, om det nu någonsin kommer någon? I alla fall, så hade jag blivit gladast om jag fick möjligheten till en. Här och nu! Ja helst igår. Spotify invite var jag inte ensam om att googla på ser jag :D

Är förövrigt 34 och hör kanske snarare till vinylgenerationen, men då den är utdöende behövs lite uppdatering ;)

Elin G (1 comments) 2021-12-16 at 22:32

Hallå där! Jag hamnade här efter att ha sökt efter Spotify inbjudningar. Har läst mycket om tjänsten och den verkar guld! Hoppas på att få en inbjudan!

Trevlig kväll!

Doktor Spinn (496 comments) 2021-12-16 at 22:34

Hej hopp! Det är jättekul med intresset, men om ni som funderar på att kommentera läser inlägget så ser ni att jag delar ut en invite om dagen till den som först kommenterar dagens första postning. Alltså, den som först kommenterar dagens första postning får en invite. Med andra ord hjälper det inte att kommentera detta inlägg!

Serafim (1 comments) 2021-12-17 at 08:58

JA snälla får jag en som en fin julklapp. Jag skulle verkligen uppskatta det!

laila (6 comments) 2021-12-17 at 15:22

Hittade detta genom sökning på google det vore jätte snäll om jag skulle få en invite av dig om du har några kvar :)

jen-e (1 comments) 2021-12-17 at 20:36

hey ho.. :) skulel gärna vilja ha en invite :D:D god jul

Doktor Spinn (496 comments) 2021-12-17 at 20:40

Hej hopp! Det är jättekul med intresset, men om ni som funderar på att kommentera läser postnngen så ser ni att jag delar ut en invite om dagen till den som först kommenterar dagens första postning. Alltså, den som FÖRST kommenterar DAGENS FÖRSTA postning får en invite. Med andra ord hjälper det INTE att kommentera detta inlägg!

Men tack för visat intresse!

nils (1 comments) 2021-12-17 at 22:21

Tja skulle väldigt gärna villja prova spotify alla säger att det ska va skit bra :)

Comments on this entry are closed.

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.