Smurftips

by Doktor Spinn on 2021-08-06

Freenoying är det nya Freemium « Sergej Kotliar
Intressant ämne för ett examensarbete!

Resumé: ”Bössan är laddad”
“Jag tycker inte att det är bra att nyhetsorganisationerna bantas ner. Kvaliteten minskar när pr-material fyller spalterna. Kortsiktigt är det bra för pr-byråerna men på lång sikt är det inte bra för någon.”

Ikeas PR-maskin värd 60 mkr om året
Kommenterat om Ikeas omskrivna marknadsevents.

Läckorna hjälper pressen
Förr eller senare bubblar skandalen upp. Hindra läckor genom att vara transparent och arbeta aktivt med issues management.

News Analytics Could Improve Media Targeting
Deltog i ett offsite heldagsseminarium med en klient innan semestern, en internationell sådan med en hel avdelning som sysslade med just analytics. Efter en dragning av en tysk tjej med IQ way up there var jag helt blown away - all denna information som bara finns där ute! PR-världens gamla modeller för omvärldsbevakning och analys kan verkligen framtiden för sig!

Nästan som en bastuklubb
Anders Sjöman om marknadsföring med cojones.

Pubsubhubbub - RSS i realtid
RSS blir snabbare och jag kommer att testa denna WP-plugin. I love RSS!

Are You Talking to Me?
“The top-down routine that holds many business and marketing executives captive is the reality of the infrastructure, rules, and reward parameters we define. And, while they may lead to profitability, their effects can also lead to the degradation of perception, value, and worth associated with “marketers” and “PR” as industries.”

Tjäna människor, inte pengar
“Jag är rätt så övertygad om att de mest framgångsrika varumärkena i framtiden kommer att vara de som fokuserar helt och fullt på att tillgodose sina kunders (eller fans, om du så vill) behov och önskemål. Gör de det ärligt, uppriktigt och passionerat kommer också lönsamheten. Och de företag som främst fokuserar på att jaga pengar, kommer inte att få några.”

Liknande postningar:

    Hittade inga liknande postningar!

1 Tweet

PR-nyheterna

{ 2 comments… read them below or add one }

2 Sergej Kotliar 2021-08-06 at 15:16

Tack för länken! ;) Posten var mer en fundering än ämnet för mitt examensarbete, men det är klart relaterat, kan nog berätta mer på SSWC! ;)

Reply   More from author

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType

Previous post:

Next post:

  • <img src="http://www.