Smurftips

by Doktor Spinn on 2022-02-17 · View Comments

Är det verkligen så här illa?
Ouch.

Lufthansas snackis
Ni känner kanske inte Martin Stenberg, men det är klart att han ska ha ett flygplan uppkallat efter sig. Det är om inte annat manligt att sätta sitt namn på saker och ting.

Varför är EventBuzz bättre än Twingly Channel?
Det känns som om omvärldsbevakarna generellt är trötta på att vara tre steg bakom utvecklingen hela tiden och växlar upp.

Wired och Adobe visar upp digitalt magasin baserat på Adobe AIR
Chris Anderson om Wired Reader.

Gratistips till 2011 för alla PR människor i hälsosvängen: skapa GYMonsdagen som en nationell uppföljardag till FETtisdagen #profsweden
Skoj idé. Kan till och med fungera.

Journalisten.se | Den största storyn på länge
Veckans bästa krönika hittar jag redan på onsdagen hos Journalisten.

Artilect α
Lanseringsfest ikväll. Jag är jävligt sliten, men tittar förbi en kort stund.

Om internetkunskap och källkritik…
Det finns hur mycket som helst att gräva i! Kolla in http://www.doktorspinn.net/kontakt-2/.

Ny kunskapsfilm: Källkritik på internet (samt fler tankar och tips kring utbildning och webb) « The Jennie - text och tankar, webb och kommunikation.
Bra vidareutveckling hos The Jennie.

RT @tesas: Ny film ute nu på Internetkunskap ”Källkritik – att hitta korrekt information på Internet” med @DoktorSpinn http://bit.ly/9y1Tk6
En insats för skolan.

Du kommer väl? RT @jonassvedin: Communicare 2010 med blanda andra @doktorspinn och @britstakston. http://bit.ly/dsjemX
Save the date!

Google har blivit det nya Microsoft
En sak som stör mig är att Google Buzz har nästlat sig in och mer eller mindre pajat mitt Google Reader-flöde. Nu är där nedlusat av en massa saker som jag bara inte hinner läsa. Var är filtren?

Is Art or Math More Important in PR?
“I shouldn’t tell you this, but it’s a funny story. Do you know how I got into PR? I flipped through the course catalog to find a major that had the least amount of math involved. I liked to write and talk, so the classes in the PR major looked like a lot more fun than the ones in my original major of Economic Crime Investigation (think lots of accounting and economics).”

Oh, I can really relate. But I actually took Mathemathics A-E, Tech A-C and Physics A-B, but it sure was painful whenever it came to the pure maths of it all. So I thank all the gods for the possibility to major in PR…

RT @morpac: RT @stylewalkerSE: Twitter är som Matrix-kod. För andra är det bara en svärm av lösryckta meningar, men vi ser vänskap, debatt & relationer.
Vilket citat!

Media Culpa celebrates six years of blogging
Sex år är respektingivande - och som Hans Kullin har bloggat! Jag ställer mig i den stora skaran av fans och passar samtidigt på att ge mitt fulla stöd - nu mer än någonsin behöver vi en fristående PR-blogg på engelska som kan representera svensk PR! Och skulle det vara ont om inspiration under perioder, bara att droppa ett mejl till Doktor Spinn så kommer en gästpostning på engelska omedelbums! ;)

Fem tips till webbredaktioner « Tove Hansson
Gammal postning som jag hittar igen först nu.

Mittuniversitetet - Intervju med Jerry Silfwer
Jag säger kloka saker om en utbildning.

Bloggarnas mediegenomslag i pressen – följande 10 var bäst under 2009
Någon som minns min postning http://www.doktorspinn.net/2010/01/08/modebloggerskorna/? Det här är mycket intressant - vem fick störst traditionellt mediegenomslag? Men givet Kissies bröstoperation (va, hänger ni inte med?) så kommer hon nog att klättra ännu högre i nästa års ranking.

Similar posts:

  • http://www.kullin.net Hans Kullin

    Tack för puffen Jerry. Av någon anledning missade jag din länk, men stort tack för din support. Tänkte flytta över Media Culpa till WordPress inom kort så vi får se om den överlever ett år till :)

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.