Spinns Smurftips #PRofSweden

by Doktor Spinn on 2022-03-21 · View Comments

Så fick vi 200 nya Facebookfans på 48h
Det viktigaste här tycker jag är att konstatera att 224 människor är 224 jävligt viktiga människor. I första hand satsa på att vårda dem istället för att bli fartblind och försöka “få in” 224 ytterligare fans.

Iphone App – inte bara guld och gröna skogar
Viktig postning från Kristofer Björkman. Vi kommunikatörer behöver förstå app-ekonomin, vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Jag brinner själv för detta och har skrivit om det från en rad olika vinklar, nu senast i Dagens Media: http://www.dagensmedia.se/asikter/kronikor/article134919.ece

Om det blir billigare och billigare att utveckla appar och på sikt även möjligt att tillhandahålla egna appstores utan krångel, då tror jag vi gör klokt i att vara beredda på vilken betydelse för affären det kommer ha att faktiskt nå ut och nå fram med dessa.

5 reasons B2B tech companies should treat Facebook more seriously
I love B2B PR and I love tech PR. And I appreciate the sheer PR power of social media. So yes, I agree. Fully.

Survey: Which networks do we use?
If someone would like to help my friend, Czech PR consultant Rosta Stary, who heads up the social media operation at PR Point.

How PR Pros Are Using Social Media for Real Results
;ashable has an incredible impact - this article is everywhere in my social informatione environment.

“Hyckleri, Westander” - Dagens Media
Hårda ord.

En kommentar:

“Westander är ingen riktig PR-byrå. De är en politisk tankesmedja, försåtligt maskerad till “PR-byrå”. Precis som Ullman refererar till i sin debattartikel har Westander haft och har fortfarande flera medarbetare som driver en helt egen agenda som åsiktsmaskiner. Både i Etanolfrågan, jämställdhetsfrågan och nu senast i klimatfrågan driver Westanders medarbetare egna linjer där de helt skrupellöst levererar enkla sanningar utan uppbackning av reell kompetens. Det senaste är att Westander erbjuder en slags klimatkurser. Efter att ha tagit del av en sådan föreläsning full av faktafel och klämkäcka paroller kände jag en stark längtan efter att gå och slå huvudet i väggen. Uppenbarligen brottas Westander med svårigheter att identifiera sin roll. Är man en PR-byrå eller en politisk tankesmedja? Och vet deras kunder om att Westander driver sakfrågor i en egen önskvärd riktning?”

Dagens plattnacke
Ajajajaj. Niclas Strandh visar med årets kanske mest oemotsägliga exempel varfrö det är så viktigt att veta vad du sysslar med och vem du pratar med när du pitchar… det här är bara allt för sorgligt.

Similar posts:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.