Att använda Youtube för att be om ursäkt för förseningar
Campadre gjorde klokt i att anställa vännen och duktiga kommunikatören Emilie Thorsén. Så här gör man för att be om ursäkt genom att använda Youtube.

Här är en av reaktionerna: http://twitter.com/jonassvedin/statuses/12521646584

Du är grym, Emilie!

Jag såg en retweet från DoktorSpinn. Det finns skyltdockor i en 2ndhand-butik på gatan mittemot T-uppgången Mariatorget.
Internet är fantastiskt.

26 nya medlemmar i #PRofSweden på en vecka. Nu uppe i 1225. Dagens diskussion om #MyNewsdesk vs. #Cision bidrog. http://bit.ly/d7xliq
Kul att vi blir fler och att diskussionerna går vidare!

En ny vår för expertrollen?
“Men i spåren av kris i världsekonomin, vulkanutbrott, epidemier och jordbävningar är tendensen att människor nu i viss mån återvänder till det traditionellt säkra och pålitliga.”

Vad är kunden beredd att betala?
De som menar att social medier bara är gratis skräp läser uppenbarligen inte de bloggar jag läser.

“Och eftersom allt fler varumärken i allt fler branscher har allt mer lika erbjudanden, kan det många gånger vara betydligt mer lönsamt att försöka minimera köparens upplevda risk än att försöka skruva upp det förväntade värdet.”

+1!

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

{ 2 comments… read them below or add one }

Joakim Lindström (1 comments) 2022-04-21 at 07:53

Kul att se att vi har en gemensam vän i Emilie! Och helt sant, hon är grym! Däremot kan jag meddela att hon heter Thorsén i efternamn. Saknades visst ett S… Rätt ska va' rätt. ;)

Reply

Doktor Spinn (428 comments) 2022-04-21 at 08:17

Oh, typo! Fixat! Thnx!

Reply

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.