Från aska till internetkultur (men framförallt revolution!)
“Framtidens vardagsrum får stå tillbaka för en vulkan. Är självklart tråkigt, men tycker ändå att det på något sätt är befriande – det faktum att naturkrafter är något vi fortfarande i hög grad inte kan rå på. Vi kan hantera dem (bland annat i sociala medier), men inte mycket mer än så.”

Väckelsemöte i mediehuset: Det är en revolution – fattar ni?
“Under mina drygt 30 år i mediebranschen har jag sagt det många gånger, det finns få företagsmiljöer som är så konservativa som tidningsbranschen. Om inte den attityden ändras kan det bli en kvarnsten runt halsen på oss. Särskilt nu när förändringarna går så snabbt att vi knappt hinner blinka.”

De tre vännerna och mymlan
“Jag tänkte att jag ville ge dem något alldeles extra, så i måndags överraskade jag mina forna kollegor och chefer med mina tre vänner Jerry Silfwer, Paula Marttila och Morris Packer, som utan krav på ersättning eller motprestation kom och sa en massa smarta saker.”

Regeringens problem och oppositionens möjligheter
“På det stora hela delar jag den bild som ges av artikeln i Fokus. Moderaterna – och därmed alliansen – har problem. Om de vill vinna valet måste de börja fokusera på framtiden och formulera en tydlig och attraktiv berättelse om vad alliansen vill, vad den står för, hur alliansens Sverige ska se ut.”

Green is the new blue-yellow
Oavsett färg - vi i Sverige kan vara stolta över dessa företag!

PR-byrån Grayling har blivit med blogg
Jag måste snart ta och uppdatera bloggrullarna lite här och var, det dyker upp fler och fler PR-bloggar hela tiden!

SAS visar styrkan med sociala medier
Spännande case.

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.