Häromdagen hamnade jag i Mattias Östmars vardagsrum medan han underhöll på pianot. Ja, via Bambuser då, alltså. Vi blev några stycken som i chatten kunde sitta och önska låtar och det var trevligt på något sätt med hobbysänd tv.

På ungefär samma sätt ramlade jag förra söndagen in hos Björn Falkevik som med bland annat Mattias Östmar riggat upp en liten studio ifrån vilken de sände något sorts söndags-tv för geeks.

Så, i dag var det dags igen, den här gången med Johan Ronnestam som gäst. Björn hade dessutom med ett förinspelat inslag(!) och skötte växlingen mellan olika kameravinklar och picture-in-picture. Och ta mig tusan om det inte faktiskt var sevärt också!

Well. Nu väntar vi bara på fler återkommande program från fler människor med olika specialintressen och sedan förstås en modererad Twingly Channel eller två som samlar de populäraste och mest aktuella avsnitten!


Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.