Smurftips

by Doktor Spinn on 2021-11-04 · View Comments

Clipsource | Om Clipsource
Funderar lite över Clipsource. En tjänst som hjälper till med filhanteringen och pitchande. Men med browser-FTP och Youtube så är det ju gratis? Antar att jag missar något, men vad?

Varför nämns inte youtube mer i diskussionerna om #socialamedier? 48% besöker youtube idag http://bit.ly/4AWmyq #profsweden #sm
Kan bara hålla med. Pratade med Google-folk för några veckor sedan och det är galet hur starkt Youtube är som sökmedium betraktat. Fler borde tala om att finnas där i sin kontinuerliga närvaro, färre borde tala om att ladda upp enstaka virala klipp i hopp om virala lyckträffar.

Online Apps and Tools to Make Your Life Easier
Många nyttiga verktyg att spana in här. Jag är egentligen ingen early adopter utan jag försöker istället hålla koll på dem istället för att behöva göra jobbet själv, men jag gillar grejer som gör mitt liv enklare. Bland dessa tror jag därför det finns lite nytt att testa.

38 av 138 bidrag nominerade till årets Spinn
Kristofer Björkman sammanfattar bra.

Sluta kalla twitter för socialt media – använd det istället!
Jag är också lite trött på begreppen, men samtidigt möter jag ofta människor som kommer i kontakt med det för första gången. Det talas inte så ofta om det, men klyftan mellan dem som anammat sociala medier och dem som inte har gjort det är verkligen jättestor och då kanske det är för tidigt att börja skrota begrepp?

Men jag tycker absolut att det är en relevant debatt att väcka, och en del av er vet ju att jag gärna går loss i timtal när det gäller semantik specifikt.

Och om vi nu på sikt börjar kalla Twitter för “micro-media” så tycker jag minsann att vi borde skriva det “mikromedier”! Om vi nu måste, liksom. :)

Vår PR-byrå säger upp alla - Dagens Media
Tråkigt besked, hoppas de som får gå snabbt hittar annat!

Flest nomineringar till Prime - Dagens Media
Nomineringarna till Spinn. Fast jag har ett förslag på nya kategorier: http://www.doktorspinn.net/2009/11/03/forslag-nya-kategorier-i-spinn/

Vi tycker att det är skoj att @doktorspinn tipsar om Pratbloggen http://bit.ly/4kzsg3
Jag med, tack för att ni håller koll!

Fem inlägg värda en andra chans (och fem bloggar värda ett besök)
Micco Grönholm med lite kärlek åt mitt håll - passa på att återbesöka några av hans alltid så välskrivna och unika postningar.

Flest nomineringar till Prime
Grattis, Prime!

Wenderfalck nominerad till årets Word of Mouth kampanj på Spinn
Helena Skarle Sandhagen hämtar nomineringen!

PR-nyheterna

Kommentera gärna!

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.