5 frågor om Communicare 2010

by Doktor Spinn on 2022-04-27 · View Comments

Ida Fredriksson, 24 år från Umeå. Jag läser sista terminen på Informations- och PR-programmet vid Mittuniversitetet. Jag är en av årets nio assisterande projektledare i Communicare.

Vad är egentligen Communicare?
Communicare är en av Sveriges mest framstående PR-konferenser och för mig vårens absoluta måste! Konferensen är unik då den ger goda möjligheter för yrkesverksamma, forskare och studenter att träffas och knyta nya kontakter. De två fullspäckade dagarna består av föreläsningar och fördjupningsspår där aktuella ämnen lyfts upp till diskussion.

Vad får vi inte missa i år?
I år har vi ett av de bästa programmen på länge. Några programpunkter som jag tycker att du absolut inte får missa är Johan Stenebos föreläsning utifrån hans omdiskuterade bok “Sanningen om IKEA” och Brit Stakstons fördjupningsspår där hon lyfter fram ett inspirerande svenskt case om hur man lyckas med marknadskommunikation via sociala medier. Och självklart din föreläsning om vad sociala medier verkligen handlar om. Något som jag känner är unikt med Communicare är möjligheten att möta spännande människor under konferensdagarna men också på banketten och vid mingeltillfällena på kvällen. Så det är heller inget jag vill missa.

Varför har en av landets mest välrenommerade PR-utbildningar hamnat just i Sundsvall?
Därför att Mittuniversitetet som står bakom utbildningen är nytänkande och låter utbildningen utvecklas i samma snabba takt som branschen, bland annat genom ett branschråd med framstående representanter som löpande bidrar med rykande färsk input. Besök oss den 27:e och 28:e maj så förstår du varför vi håller till i Sundsvall helt enkelt.

Läsarna på Doktor Spinn gillar ju sociala medier – finns Communicare och Mittuniversitets PR-studenter samlade på webben någonstans?
Självklart! Förutom Communicares egna hemsida jobbar vi med både Facebook och Twitter. Informations- och PR-programmet har en egen grupp på Facebook där både nya och gamla studenter samlas. Det är även flera av oss som är medlem i Mittuniversitetets grupp på PR of Sweden.

Berätta om det praktiska -anmälning, kostnad, resa och boende?
Du anmäler dig via vår hemsida senast 11 maj, där hittar du också tips på resa och boende. Priset är ovanligt förmånligt för en sån här pass stor konferens, för båda dagarna betalar du bara 3 795 kronor. Det är som hittat för alla PR-entusiaster där ute, välkomna till Communicare 2010!

Similar posts:

PR-nyheterna

{ 1 trackback }

Lars Nord på Communicare 2010 «
2022-05-07 at 09:24

{ 1 comment… read it below or add one }

Omer Rosenbaum (25 comments) 2022-05-04 at 18:05

Amazing how time changed. Last year I suggested a blog and live coverage via Twitter and got igonred like my ideas were out of space and this year they are självklart.
Hoppas att ni ska diskutera där hur kan Sundsvall vara mer medier orienterad.

Reply

Kommentera gärna!

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.