Hej Jerry! Vi jobbar med ett skolarbete där vi ska skriva pressmeddelenaden om Communicare. Då du är en av huvudpunkterna under konferensdagarna och dessutom en väldigt insatt person inom Informations- och PR-branschen så skulle vi vilja att du kunde kommentera och svara på våra frågor.

Jättetacksam på förhand och hoppas att du har möjlighet att svara på dessa frågor så snart du kan.

Med vänliga hälsningar
Linnéa Lång och Anna-Karin Axelsson
Info-PR 09
Mittuniversitetet, Sundsvall.

Med vilka ord kan du kort beskriva Communicare?
Communicare är Sveriges ledande konferens om strategisk kommunikation.

Vad kan vi förvänta oss av ditt framträdande på årets Communicare?
Det finns många falska profeter där ute när det gäller sociala medier. Trots att de självutnämnda experterna står som spön i backen så är det väldigt få organisationer som lyckas med sina satsningar. Jag tänker prata om varför kommunikationsarbetet på den sociala webben behöver växa upp och bli strategiskt. Förhoppningsvis kan jag slå hål på några myter på vägen!

Varför ska man komma till Communicare 2010?
Eftersom jag själv har studerat på Mittuniversitets Informations- och PR-program, så försöker jag hålla koll på vilka som efter utbildningen blir duktiga PR-konsulter. Rebecca Crusoe, Markus Christiansson, Tarik Belqaid, Richard Yams, Jonathan Stara, Erika Abramsson, Viktor Bolin, Thomas Hansen, Anders Edholm, ja listan kan göras lång på unga och framgångsrika konsulter som skolats i Sundsvall. Det är främst därför som jag åker till Communicare, för att det är roligt att träffa morgondagens PR-talanger.

Hur fungerar nätverkandet under Communicare? Berätta gärna om en kontakt som du har skapat under Communicare och sedan haft nytta av i arbetslivet.
Ifjol träffade jag Carl Fredrik Sammeli, vd för Prime, för första gången. Dels så var det roligt att träffa honom eftersom han har en stark passion för PR som driver affärer och dels för att har gjort så mycket för branschen. Sedan har jag flera gånger blivit jämförd med honom av de som jobbat med oss bägge, så därför var det lite extra kul att ses!

Similar posts:

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

PR-nyheterna

{ 1 trackback }

uberVU - social comments
2022-04-04 at 22:09

{ 0 comments… add one now }

Kommentera gärna!

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.